Imaginea tulburătoare publicată de Mădălina Ghenea: "Nu e normal să te laşi pradă disperării"

+3 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea © Instagram

Nu este prima dată când Mădălina Ghenea face publice mesaje triste pe contul său de socializare. Frumoasaa brunetă trece tot mai des prin stări de melancolie sau de tristeţe, motivul fiind, potrivit spuselor ei, Matei Stratan.

Mădălina Ghenea  pare să treacă printr-o perioadă foarte grea, iar aceasta a dat de înţeles fanilor că are în continuare probleme.

Mădălina Ghenea a postat o fotografie extrem de tristă în care o persoană plânge şi suferă, dar nu are pe nimeni în jurul său care să o consoleze.

 

 

🥀

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Mădălina Ghenea nu a făcut alte comentarii, dar fanii au obervat imediat mesajul indirect al acesteia şi au încurajat-o să fie puternică.

"Hm... nu e normal, având o fetiţă atât de reuşită, să te laşi pradă disperării, aş zice, asta se înţelege din imaginea postată. Dacă eşti mamă, treci peste astfel de necazuri, că să poţi să o creşte pe ea. Aş vrea să crezi şi să înţelegi că nimeni nu merită asemenea ''ofrande'' pentru că aşa par a fi. Tu eşti Mădălina care a răzbătut în viaţă în felul în care ai făcut-o?! Ai dovedit că ai o putere interioară formidabilă, nu doar frumuseţe. Ce Dumnezeu? Revino-ţi!" i-a transmis cineva.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro