Imagini de colecţie! Monica Gabor, pe vremea când se numea Columbeanu şi "prezida" pomana porcului pe Domeniul de la Izvorani!
Publicat pe 25.12.2013 la 22:00 Actualizat pe 25.12.2013 la 21:45
Monica, pe vremea când era încă doamna Columbeanu, sărbătorea aşa cum se cuvine Crăciunul. Şi, cum în nicio casă care se respectă nu trebuie să lipsească porcul, Moni devenise deja o specialistă a preparării animalului sacrificat şi asista personal la tăierea lui "Ghiţă" şi dădea chiar indicaţii stricte măcelarilor, pe care îi şi servea după aceea cu ţuică fiartă, şorici şi covrigi.
Monica, pe vremea când era încă doamna Columbeanu, sărbătorea aşa cum se cuvine Crăciunul. Şi, cum în nicio casă care se respectă nu trebuie să lipsească porcul, Moni devenise deja o specialistă a preparării animalului sacrificat, asista personal la tăierea lui "Ghiţă" şi dădea chiar indicaţii stricte măcelarilor, pe care îi şi servea după aceea cu ţuică fiartă, şorici şi covrigi.
Monica Gabor a fost cea care a coordonat, acum câţiva ani, tăierea porcului pe care l-a servit la masa de Crăciun, alături de familia ei de atunci. Ajutată de mama ei, vedeta nu s-a sfiit să le dea indicaţii măcelarilor, dar şi să-i servească pe aceştia cu o ţuică fiartă, şorici şi covrigi de Buzău.
Adus în curtea vilei de la Izvorani, porcul Ghiţă, de 120 de kilograme, hrănit doar cu produse biologice, fără concentrate care conţin chimicale, a fost sacrificat în faţa Monicăi şi a fiicei sale, Irina, fiind apoi imediat pârlit într-o grămadă de paie, exact cum spune tradiţia populară. “Jambon, caltaboş, tobă, cârnaţi afumaţi şi şuncă trebuie să iasă din porc. Vom face piftie, tochitură, sărmăluţe şi altele din el. Sunt nerăbdătoare să mănânc partea mea preferată din porc: şoriciul”, anunţa pe atunci, mândră de isprava ei, Monica care, anul acesta, va putea să sărăbtorească Crăciunul în stil chinezesc doar, ea fiind plecată alături de iubitul ei, omul de afaceri Mr. Pink, în SUA.
Revenind la anul 2008, Moni nu s-a sfiit să toarne câteva păhărele de ţuică fiartă, a ciocnit cu angajaţii pe care îi avea Irinel Columbeanu pe atunci şi şi-a “udat” buzele cu licoarea fierbinte. Apoi, Moni a “stins” tăria ţuicii fierte cu câteva pahare de apă minerală de lux, franţuzească, şi s-a înfruptat din pomana porcului, mai ales din şorici, preparatul tradiţional preferat al vedetei, alături de covrigii de Buzău. Şi, culmea, s-a amuzat de minune în momentul în care măcelarii au tăiat capul animalului sub privirile uluite ale fiicei ei.
Citeşte şi:
Monica Gabor, apucături de "piţi"! S-a lăudat cu o bijuterie pe internet şi a fost luată la mişto!