Imagini de la petrecerea pentru ziua de naştere a Ionelei de la "Mireasă pentru fiul meu"! Cum s-a distrat tânăra şi invitaţii ei

foto: facebook

Ionela de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a serbat, sâmbătă seara, ziua de naştere. Aceasta a organizat o petrecere într-un club bucureştean, unde s-a distrat alături de soţ şi prieteni.

Ionela de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a serbat pentru prima dată ziua de naştere în calitate de soţie şi posibil viitoare mamă. Teodor şi-a dus nevasta într-un club bucureştean, unde au sărbătorit până la ziuă alături de prieteni apropiaţi."La mulţi ani, soţia mea frumoasă! Te iubesc mult", i-a spus Teo care a şi făcut publice imaginile de la petrecere.

Pentru această ocazie, cei doi au adoptat ţinute identice: jeanşi, tricou alb şi cămaşă în carouri alb-negre.

(foto: facebook)

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro