Imagini din dormitor cu Aurel şi Valentina de la "Mireasă pentru fiul meu 5"! Ce doi îndrăgostiţi au fost surprinşi în pat

captura Antena 1

Dragostea a învins din nou! Aurel şi Valentina au lăsat deoparte problemele şi au dat frâu liber sentimentelor. Cei doi îndrăgostiţi s-au împăcat şi au petrecut câteva momente de linişte îmbrăţişaţi, în dormitor.

Separaţi de orgoliu, atraşi de sentimente! Aurel a lăsat deoparte copilăriile şi a trecut peste supărarea pe Valentina. Cei doi îndrăgostiţi s-au apropiat din nou şi au petrecut câteva momente de linişte, în dormitor. Cei doi au stat îmbrăţişaţi, Valentina alintându-l şi oferindu-i dragostea ei.

(foto: facebook)

"Simt că sunt îndrăgostit de ea. Dacă nu mi-ar plăcea de ea, nu m-aş mai duce la ea. După ce am văzut-o pe ea, nu m-am mai dus la alta", a declarat Aurel la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro