Imagini EXCLUSIVE! Ana Mocanu tremură! Cea mai dragă ființă din viața ei, operată de urgență!

Ana Mocanu trece prin momente pline de emoții, mai ales că cea mai dragă ființă din viața ei este, în aceste momente, întinsă pe patul de spital, abia ieșită din sala de operații.

Sora Anei Mocanu, blonda Gabriela, a decis, de curând, că vrea să scape de un complex, motiv pentru care a apelat la medicii unei renumite clinici din Istanbul pentru ca aceștia să îi opereze nasul.
Iar înainte de operație Gabriela a fost numai un zâmbet, blondina părând să încerce să transmită tuturor optimismul ei, dovedind că este încântată de intervenția estetică pe care a suportat-o și căm, în sfârșit, va avea trăsăturile pe car eși le dorește.
În urmă cu doar câteva minute, Gabriela a ieșit din sala de operații, blonda fiind încă sub efectul anesteziei. În tot acest timp, Ana Mocanu a urmărit din țară, moartă de îngrijorare, starea surorii sale. ”Știu că nu este o operație complicată și că este pe mâini bune, dar nu am cum să nu am emoții pentru surioara mea mai mică”, ne-a explicat, agitată, Ana Mocanu.
Gabriela nu este la prima intervenție estetică, frumoasa soră mai mică a asistentei păcătoase fiind operată, de curând, și în zona bustului, ea intrând în rândul bombelor sexy siliconate.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro