Imagini EXCLUSIVE cu Daniela Gyorfi din Canada! S-a distrat ca un copil

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar de mai bine de 10 ani se iubeşte cu impresarul ei, George Tal. Prin prisma relaţiei pe care o au, atât de familie, cât şi cea profesională, artista şi impresarul ei sunt tot timpul împreună.

Îndrăgită de românii de peste hotare, Daniela Gyorfi a fost plecată câteva săptămâni tocmai în Canada, unde a susţinut nenumărate concerte pentru fanii ei de acolo, car nu s-a neglijat nici pe ea, ba mai mult decât atât, şi-a făcut toate poftele, chiar dacă multe depăşeau limita maturiţăţii ei.


Chiar dacă fiica lor nu i-a însoţit, Daniela nu a stat o zi fără să se gândească la fiica ei, ba mai mult decât atât, artista şi-a petrecut aproape tot timpul liber în magazine, la cumpărături. „Daniela i-a luat Mariei un geamantan plin de cadouri. De la jucării, până la rochiţe ca ale personajelor ei de desene animate preferate”, a declarat George Tal.


Chiar dacă este o femeie matură, cu o carieră de succes, Daniela Gyorfi nu a uitat să fie copil, şi să se bucure de cele mai mărunte lucruri, iar în excursia în Canada, artista a dat în mintea copiilor şi s-a fotografiat alături de tot felul de animăluţe, dar s-a şi răsfăţat în braţele iubitului ei.

Citeşte şi:

VIDEO / Daniela Gyorfi, la extreme! Ieri-anorexică, azi rupe frigiderul

"Cele 50 de umbre ale lui Grey” sunt pistol cu apă! De ziua lui George, Daniela Gyorfi îşi face un cadou! Totul despre fanteziile ascunse ale cântăreţei

VIDEO / La TV e mereu zâmbitoare, dar nimeni nu ştie cu ce probleme se confruntă! Daniela Gyorfi: "Sunt nefericită!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro