Imagini exclusive din apartamentul Denisei Răducu! Cum arată locul în care și-a trăit artista ultimele clipe

+5 click pentru
galerie

Apartamentul Denisei Răducu a fost, fără îndoială, unul dintre motivele pentru care rudele acestia s-au încăierat după ce artista s-a stins din cauza cumplitei boli de care a suferit. Intrat, în sfârșit, în posesia moștenitoarei dorite de Denisa, adică sora acesteia, Adelina, apartamentul este păstrat exact cum a fost în momentul în care cântăreața a murit.

Mai exact, mândră nevoie mare de apartamentul pe care și l-a cumpărat, Denisa a avut grijă ca, de-a lungul vieții, să îl doteze așa cum își dorea, așa cum visa. Motiv pentru care, spun sursele noastre, de fiecare dată când avea timp, se plimba prin magazine pentru a mai cumpăra ceva drăguț pentru locuință. Și, evident, acestia, acum, nu îi lipsește nimic, fiind dotată cu tot ce și-ar putea dori o familie pretențioasă. Doar că, din păcate nu mai are niciun locatar și, așa cum spunea cumnatul Denisei, este puțin probabil că cineva ar putea să îl închirieze având în vedere condițiile pe care le-au pus, iar acum apartamentul este lipsit de strălucire ape car eo avea când era cineva în el. 
Cu toate acestea, așa cum se poate observa și din fotografii, mobilierul ales de Denisa este unul plin de gust, în culori calde, iar spațiile sunt folosite cât se poate de inteligent pentru a oferi o funcționalitate maximă fiecărui colțișor.
Mai mult decât atât, spun sursele noastre, chiar dacă nu locuiește nimeni acolo, regulat, se face curățenie în apartament, iar dormitorul Denisei este lăsat exact așa cum a fost în ultima ei zi de viață, patul în care s-a stins având și acum lenjeria favorită a cântăreței.
”Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Adică, dacă cineva ar vrea să locuiască acolo, nu trebuie să modifice ceva. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”, ne-a spus Florian, cumnatul vedetei.  

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro