IMAGINI EXCLUSIVE din baie cu Sabrina Fabian! În ce ipostaze a fost surprinsă fosta concurentă de la "X Factor"

A devenit cunoscută după prestaţia slabă de la "X Factor" şi după scena leşinului, acum v-o prezentăm altfel. Ce face Sabrina Fabian sau "Barbie de România", aşa cum s-a prezentat la "X Factor", la şcoală? 

Pe adresa de pont a redacţiei am primit mai multe imagini cu fosta concurentă de la "X Factor" fumând într-o baie a unei instituţii publice alături de alte fete, probabil colege de-ale ei. Îmbrăcată casual, necoafată şi machiată natural, "Barbie de România" e de nerecunoscut. În imaginile surprinse la scoală, puştoaica  pare obosită şi mult mai matură. În niciun caz nu-i dai 17 ani , semn că nopţile pierdute şi stilul de viaţă nesănătos şi-au pus amprenta asupra ei mult prea devreme.


Cine este Barbie de România?

Sabrina Fabian a povestit înainte să urce pe scena "X Factor" că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai există un patinoar potrivit pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, a declarat ea, în cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1. După ce s-a vopsit blondă a devenit Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, a adaugat ea. Tânăra a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

Sursă foto:

A.C.

Citeşte şi:

După ce s-a făcut de ruşine la X FACTOR, a gafat-o din nou la un eveniment monden! Ce ţinută a avut "Barbie de România"

"Barbie de România" a renunţat la haine! A încins internetul cu o şedinţă foto extrem de...fierbinte!

VIDEO / Ieri mătuşă, azi păpuşă! Cum arăta înainte să devină celebră "Barbie de România"!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro