Imagini EXCLUSIVE din luna de miere a celor mai iubiți concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”

+4 click pentru
galerie

După ce, în urmă cu puţin timp, au avut parte de nuntă mult visată, Andrei şi Cristina Rotaru, cu siguranţă cel mai iubit cuplu din casă “Mireasă pentru fiul meu”, se bucură zilele acestea de luna de miere pe litoralul Marii Negre.
Cu toate că au părăsit show-ul în care cei doi tineri au cunoscut celebritatea, Andrei şi Cristina continuă să atragă privirile atunci când îşi fac apariţia în locuri publice. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile atunci când tinerii şi-au făcut apariţia pe o plajă de fiţe din staţiunea Mamaia. Senzuală Cristina, soţia lui Andrei, a reuşit să încingă de-a dreptul atmosfera atunci când a păşit pe nisipul fierbinte îmbrăcată într-un costum de baie, colorat, din două piese, ce îi scotea în evidenţă formele bine definite. Dar nici Andrei nu s-a lăsat mai prejos, tânărul a reuşit să frângă inimile domnişoarelor atunci cand şi-a dezgolit abdomenul plin de pătrăţele.
“Ne bucurăm de câteva zile de relaxare. Din cauza programului mult prea încărcat nu am putut pleca în luna de miere la care visam, aşa că am ales să petrecem câteva zile pe litoralul românesc”, ne-au mărturisit cei doi tineri.
Andrei şi Cristina s-au îndrăgostit în casa „Mireasă pentru fiul meu” și, cu toate că, nu au părăsit show-ul Tv pe primul loc, cei doi tineri nu au ezitat să îşi trăiască frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de trei ani în afara emisiuni.  
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro