Imagini fabuloase! Cum au petrecut Ionela şi Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu", de "Ziua Îndrăgostiţilor"

+3 click pentru
galerie

Cum au petrecut Ionela şi Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu" Ziua Îndrăgostiţilor/ sursa: facebook

De Valentine's Day,  Ionela şi Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu" au petrecut cum au ştiut ei mai bine. Foştii concurenţi au ales o cină romantică şi o şedinţă foto.

Pasiunea arde! Cel puțin asta putem declara despre Ionela şi Teodor, care au ales ca de Ziua Îndrăgostiţilor să se bucure de o cină romantică în doi.

Modul în care îşi petrec timpul împreună, la lumina lumânării și afinitățile dintre dintre cei doi ne arată că trăiesc o adevarată poveste de dragoste. Au ales să-şi surprindă aceste momente de neuitat printr-o şedinţă foto la care susţinătorii au reacţionat cum se cuvine.

Pasiunea dintre cei doi se citeşte pe chipurile lor.  Fanii i-au încurajat numai cu mesaje frumoase şi urări de bine. 

"Ce frumos! Felicitări pentru iubirea voastră!", "Teo, mereu a fost un băiat cu caracter fin", "Vă pup copii frumoşi. Să fiţi mereu fericiţi!" sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii din mediul virtual.

Ionela şi Teodor s-au cunoscut în cadrul reality-show-ului matrimonial în cel de-al patrulea sezon şi au ales să işi unească apoi destinele.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 - 13:00 şi 14:00 - 16:00, iar sâmbata de la 14:00 - 16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro