Homepage » Monden » Imagini memorabile! Cum arătau vedetele de la Antena Stars în prima zi de şcoală

Imagini memorabile! Cum arătau vedetele de la Antena Stars în prima zi de şcoală

Publicat pe 15.09.2014 la 19:09 Actualizat pe 15.09.2014 la 19:13

Pe vremea când vedetele noastre stăteau în bănci, îşi frecau mâinile de emoţii şi aveau în faţă mândrul abecedar, uniforma era la loc de cinste, la fel ca şi guleraşul alb croşetat de mama. Acum, toate acestea au fost înlocuite cu haine fine şi multă încredere de sine.

Pe vremea când vedetele noastre stăteau în bănci, îşi frecau mâinile de emoţii şi aveau în faţă mândrul abecedar, uniforma era la loc de cinste, la fel ca şi guleraşul alb croşetat de mama. Acum, toate acestea au fost înlocuite cu haine fine şi multă încredere de sine.

Iată cum arătau vedetele de la Antena Stars în prima zi de şcoală şi ce profesori le-au marcat copilăria.

Cristi Brancu a fost un elev model

Cristi Brancu, realizatorul emisiunilor “Agentul VIP” şi “Dosarele VIP”, de la Antena Stars, a fost un elev model, foarte conştiincios: “Am fost un elev destul de bun şi nu am făcut multe surprize neplăcute profesorilor şi părinţilor mei. Îmi aduc aminte însă o secvenţă din clasa a opta care mi-a demonstrat ce înseamna răzbunarea. Eram în pauză, înaintea unei ore de matematică, şi luându-mă după colegii mei, am vorbit urât şi eu unei femei de serviciu. Pe hol era directoarea scolii, pe care am văzut-o cu coada ochiului. Profesorul de matematică - îl chema Ionescu -, altfel un tip care respecta faptul ca aveam înclinaţie catre materia sa (ca dovada ca am intrat bursier la o facultate tehnică la care am visat matematica), a intrat în clasp, m-a scos scurt la tabla, mi-a dat o problemă care a fost atât de grea că a lasat masca toată clasa şi mi-a dat nota patru. Am ştiut că una are legatură cu cealaltă şi am simţit că e ceva personal. Nu m-am plâns, dar profesorul pare că a simţit că a fost folosit şi, până la încheierea mediei, am mai luat, pe merit, doi de zece”, spune Cristi Brancu.

Vedeta de la Antena Stars nu a făcut deloc năzbâtii în anii de şcoală, iar despre profesorii săi, realizatorul de la “Agentul VIP” declară că: “Îmi aduc aminte cu drag de câţiva dintre dascălii care au încercat să facă om din mine încă de mic. Ţin minte că am avut o învăţătoare, pâinea lui Dumnezeu, doamna Ciubotaru, care rabdă toate năzbâtiile noastre. Eu am fost destul de cuminte când eram mic, dar ţin minte accentul părintesc/moldovenesc cu care ne dojenea pe toţi. Şi mi-o mai aduc aminte pe o profesoara de limba şi literatura română, din clasele a şaptea şi a opta, doamna Mazilu, care avea nişte comentarii literare fabuloase. Datorită ei, am iubit mai mult literatura şi am avut o nota bună la admiterea la liceu”.

Andra Trandaş, traumatizată de învăţatoare

Frumoasa Andra Trandaş, pe care telespectatorii Antenei Stars o pot vedea de luni şi până vineri, la pupitrul ştirilor de la “Star News”, a fost încă de la grădiniţă un copil cuminte şi…cochet. “Am mers la o grădiniţă cu predare în limba enlgeză condusă de un cuplu de oameni deosebiţi. Dana, educatoarea, ne iubea atât de tare încât ne făcea cadouri aproape în fiecare zi. Ţin minte că mi-a dăruit şi o pereche de mărgele pe care şi le-a scos de la gât pentru că eu i le-am cerut”, spune prezentatoarea.

Amintirile din clasele primare ale Andrei nu sunt însă deloc plăcute: “Părinţii mei m-au înscris la cea mai bună clasă din şcoală, dar doamna învăţătoare era, în schimb, foarte dură. Ne dădea pedepse aspre, ţipa la noi chiar şi dacă făceam cea mai mică greşeală. De teama de a nu fi pedepsită făceam încontinuu teme şi nu ieşeam deloc afară, la joacă. Aveam dureri groaznice de stomac ori de câte ori intram în clasă şi timp de patru ani nu mi-au trecut sub nici un chip. Abia în clasa a V-a s-au oprit şi atunci am realizat că ele proveneanu de la starea perpetuă de teamă din clasa noastră”, spune cu mâhnire Andra Trandaş.

Andra Trandaş prezinta telespectatorilor Antenei Stars cele mai proaspete ştiri mondene, de luni şi până vineri, de la ora 18.55, 21.45 şi 00.15.

Georgiana Stoleru, prezentatoarea de la “Ireal”, i-a scris lui Moş Crăciun încă din clasa I

Pe Georgiana Stoleru telespectatorii o pot vedea în fiecare sâmbătă seara, de la ora 22.00, la “Ireal”, emisiunea despre fenomene paranormale difuzată de Antena Stars.



În clasa I, după câteva luni de mers la şcoală, Georgiana a fost extrem de încântată că a reuşit să-i scrie lui Moş Crăciun prima ei scrisoare. Prezentatoarea de la “Ireal” păstrează şi acum bileţelul şi-şi aduce aminte cu exactitate momentul în care l-a scris:

“Ce mândră eram că stiam să aştern pe hârtie toate denumirile de jucării, cărţi şi jocuri pe care mi le doream. În sfârşit, simţeam o bucurie imensă că învăţasem să scriu şi nu mai era nevoie să-i spun mamei sau să-i arăt prin magazine cam ce mi-ar plăcea să primesc. O bulina albă şi pentru doamna mea învăţatoare care a avut grija să-mi puna stiloul-n mână, şi iată că, după aproape patru luni în clasa I, mă simteam stapână pe peniță. Fericită, am pus scrisoarea la fereastra, fix în locul în locul pe unde creadem eu că intră Moşul în casă. Nu ştiu cum s-a nimerit că a doua zi aveam serbarea de Crăciun unde trebuia să spun poezia, fără pic de greseala. Am făcut-o şi pe asta, şi imediat după aceea, Moş Crăciun mi-a spus la ureche că anul acesta voi primi tot ce i-am scris că-mi doresc. Şi chiar aşa a fost, n-a uitat nimic din ce era pe foaie! De atunci, am continuat să-i scriu moşului. Niciodată n-am rămas dezamăgită!”, încheie prezentatoarea emisiunii “Ireal” pe care telespectatorii Antenei Stars o pot urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00.



Laura Micovschi, prezentatoarea de la “Star Magazin”, este fiică de învăţătoare

Laura Micovschi aduce telespectatorilor Antenei Stars, de luni şi până vineri, de la ora 12.00 şi 16.00, cele mai proaspete informaţii mondene, dar şi interviuri în exclusivitate cu vedetele din showbiz.


Spre deosebire de alti copii, Laura nu a avut deloc teamă de prima zi de şcoală, chiar dacă părinţii ei nu au condus-o în ziua de 15 septembrie la careu: “Părinţii mei erau cadre didactie la şcoala unde urma să merg şi eu. Mama, care este învăţătoare, era ocupată cu clasa ei şi nu a putut să mă conducă la clasă. Am mers în prima zi de şcoală cu bunica mea de care mă leagă şi acum o mare dragoste. Oricum, şi eu şi fratele meu eram obişnuiţi de foarte mici cu începuturile de an şcolar, ştiam că părinţii noştri sunt aproape de noi chiar dacă nu ne ţineau efectiv de mână”, spune prezentatoarea de la Antena Stars.


Deşi mama ei este învăţătoare, Laura nu a fost niciodată controlată de teme de ea: “mama nu se uita în caietele mele şi nu mă bătea la cap să învăţ. Am fost un copil conştiincios, aveam cele mai frumoase caiete din clasă. Nu acelaşi lucru se spune însă în gimnaziu, la fizică, materia pe care o predă tatăl meu. Am urât-o efectiv. Noroc cu fratele meu care a iubit-o. De altfel, el a terminat şi o facultate de profil”, încheie Laura Micovschi

Oana Turcu fost desemnată şefa clasei încă din prima zi de şcoală

“Îmi aduc aminte cu plăcere de anii de şcoală, de învăţătoarea mea, doamna Lupaşcu, pe care am iubiti-o enorm. De fapt, şi învăţătoarea, şi doamna profesoră de română de mai târziu, doamna Rugină, sunt icoanele mele. Mâ întâlnesc şi acum cu dumnealor, vorbim la telefon des, iar când merg la Iaşi chiar ne întâlnim”, declară realizatoarea emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.



Despre prima zi de şcoală, Oana îşi aduce aminte ca şi când ar fi fost ieri: “Am fost foarte emoţionată, şi de la atâtea emoţii mi-am uitat ghiozdanul în bancă. Doamne, cât am mai plâns pentru că eu eram de felul meu foarte conştiincioasă. Am luat premiul I cu coroniţă din clasa I şi până în clasa a IX-a”.


De altfel, Oana Turcu a fost desemnată şefa clasei din chiar prima zi de şcoală: “Eram foarte corectă şi mă străduiam să mă fac ascultată de către colegi: îi controlam la teme, dacă sunt curaţi sau dacă aveau matricolă. Mergeam foarte mândră printre bănci, cu o riglă în mână, aşa cum o vedeam pe doamna învăţătoare”, spune amuzată vedeta de la Antena Stars.

Şi cum înainte de ’89 regulamentul şcolar era foarte strict, Oana Turcu a avut ceva probleme la gimnaziu cu…podoaba capilară: “Eram foarte, foarte creaţă şi directoarea a crezut că am părul făcut permanent. M-a chemat cu mama la şcoală. În pauză m-am dus la baie, m-am udat pe păr, şi asa am mers la directoare în birou să-i demonstrez că nu este adevărat”, încheie realizatoarea emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, pe care telespectatorii Antenei Stars o pot urmări în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00.

A.B.

Citeşte şi:

GALERIE FOTO Aşa arătau starurile de la Hollywood înainte să-şi pună silicoane! Cum le preferaţi, înainte sau după implant?

FOTO INCREDIBIL! Cum arătau picioarele Simonei Halep după trei ore de finală!

În articolul
Imagini memorabile! Cum arătau vedetele de la Antena Stars în prima zi de şcoală
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Star Matinal. Care au fost cele mai dificile momente pentru Emi de la noaptea Târziu, la Te cunosc de undeva. Artistul a ieșit din zona de confort: ”Îmi spuneau că semăn...” / VIDEO
Stiri interne • la 12:38
Star Matinal. Care au fost cele mai dificile momente pentru Emi de la noaptea Târziu, la Te cunosc de undeva. Artistul a ieșit din zona de confort: ”Îmi spuneau că semăn...” / VIDEO
  • Emi de la Noaptea Târziu a vorbit despre provocările de la Te cunosc de undeva
  • Artistul face echipă cu Cuza de la Noaptea Târziu
Ce spune Ionuț Cercel, după ce Inter Milano a sărbătorit pe „Made in Romania”. Piesa lui este din nou virală, după 17 ani: „Melodia mea e pe tot globul”
Showbiz intern • la 12:07
Ce spune Ionuț Cercel, după ce Inter Milano a sărbătorit pe „Made in Romania”. Piesa lui este din nou virală, după 17 ani: „Melodia mea e pe tot globul”
  • Ionuț Cercel, declarații după ce Inter Milano a sărbătorit pe „Made in Romania”
  • Artistul este mândru de realizările lui
Când e bine să te tunzi în mai 2024. De ce contează fazele lunii
Beauty & Lifestyle • la 11:48
Când e bine să te tunzi în mai 2024. De ce contează fazele lunii
  • În ce zile din luna mai 2024 e bine să te tunzi
  • De ce e bine să te tunzi în anumite faze ale lunii
Star Matinal. Alex Militaru încă speră să se împace cu Carmen Grebenișan! Fostul soț al influenceriței s-ar fi simțit vinovat că s-a ajuns la despărțire / VIDEO
Emisiuni TV • la 11:39
Star Matinal. Alex Militaru încă speră să se împace cu Carmen Grebenișan! Fostul soț al influenceriței s-ar fi simțit vinovat că s-a ajuns la despărțire / VIDEO
  • Alex Militaru ar încerca să se împace cu Carmen Grebenișan
  • Fostul soț al influenceriței e plecat într-o călătorie spirituală ca să se regăsească
Povestea frumoasă de dragoste dintre Richard Abou Zaki și iubita lui. Chef-ul e de 8 ani împreună cu Alessandra Ferrari
Showbiz intern • la 11:13
Povestea frumoasă de dragoste dintre Richard Abou Zaki și iubita lui. Chef-ul e de 8 ani împreună cu Alessandra Ferrari
  • Povestea frumoasă de dragoste dintre Richard Abou Zaki și Alessandra Ferrari
  • Cine este iubita celebrului chef
Star Matinal. Cât de greu este pentru Iulia Vântur să fie partenera lui Salman Khan. Declarații neștiute despre relația lor: ”Este precum o stea” / VIDEO
Emisiuni TV • la 11:05
Star Matinal. Cât de greu este pentru Iulia Vântur să fie partenera lui Salman Khan. Declarații neștiute despre relația lor: ”Este precum o stea” / VIDEO
  • Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan
  • Prin ce obstacole trece în rolul de iubită
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
recomandare pe observatornews.ro
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy
recomandare pe as.ro
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
recomandare pe antena3.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
recomandare pe antena3.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Vestea zilei pentru șoferi! Noile modificări ale prețurilor pentru carburanți
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru șoferi! Noile modificări ale prețurilor pentru carburanți
Proiect revoluționar pentru România! Apar noi beneficii!
recomandare pe dailybusiness.ro
Proiect revoluționar pentru România! Apar noi beneficii!
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close