Atenție!
Conținut pentru adulți!

Imagini nemaivăzute cu Mariana Roșca! Blonda a pozat mai sexy ca niciodată! Fotografii interzise MINORILOR

Mariana Roșca a devenit celebră după ce a refuzat o aventură cu un celebru milionar, căsătorit pe atunci, și a pozat în ipostaze care mai de care mai fierbinți. Cu toate acestea, deși corpul blondinei a fost expus în nenumărate rânduri în fața aparatului foto, de această dată Mariana pare să fi renunțat complet la inhibiții.

Mariana Roșca este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate blonde din showbiz-ul românesc, formele ei, bine tunate în cabinetele medicilor esteticieni, fiind, de fiecare dată, ”aplaudate” de bărbați.
Și, ca orice divă care știe că arată perfect, Mariana nu se sfiește să ”împărtățească” acest lucru, motiv pentru care, de fiecare dată când poate, realizează câte o ședință foto incendiară. 
Iar una dintre acestea, probabil realizată cu ceva vreme în urmă, o înfățișează pe Mariana în toată splendoarea ei, blondina folosind, drept haine, o bucățică, mică, mică, de pânză albastră transparentă și, pare-se, o plasă de pescar care nu ascundea... nimic.
ȘI, ca să fim exacți, hăinuțele ei nu ascundeau deloc bustul impresionant al vedetei, bine aranjat de medicii esteticieni prin mâinile cărora a trecut blondina.
De altfel, după imaginile ajunse pe adresa de pont a recației Spynews.ro, se pare că Mariana era cu mult mai tânără, ceea ce ne duce cu gâbdul că sunt primele fotografii realizate în acest fel de blondă.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro