VIDEO / Imagini ȘOCANTE într-un club de fițe din Capitală! Înfierbântată rău, o vedetă de la noi nu a mai ținut cont de nimic! A mimat EXPLICIT sexul în fața a sute de oameni

+2 click pentru
galerie

Este, cu siguranță, unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc fiind, de-a lungul timpului, implicată în dosare de prostituție și proxenetism. Cu toate acestea, dacă o vreme a stat liniștitiă, apetisanta starletă a ajuns la capătul răbdării și, weekend-ul acesta, nu a mai ținut cont de nimic, dându-se în stambă, rău de tot, într-unul dintre cluburile de fițe ale Capitalei.

Diana Gureșoaie este din ce în ce mai... neliniștită. Iar acest lucru se poate vedea la fiecar eieșire în public pe car eo are. Dar, de această dată, parcă a fost prea de tot.

Astfel, într-o filmare care a intrat în posesia reporterilor Sppnews.ro, Diana Gureșoaie, evident surescitată de păhărelele golite, începe să facă, sub ochii celor de la masa din club, un show demn de filmele interzise minorilor.


Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți car eîi scoteau în evidență fundul lucrat intens la sală, și cu un maieu minuscul care acoperea cu greutate bustul, dar totodată dezvelea, la modul senzual curbura sânilor, Diana a ”intrat” în priză și a început să danseze mult, mult mai provocator decât ar putea, într-o zi bună, să o facă vreo animatoare.

Stimulată de atenția bărbaților din jurul ei, vedeta din dosarul ”prostituție în showbiz” s-a dat în stambă și mai tare în momentul în care a începuit să ”călărească” pe unul dintre comesenii săi, imitând mișcările actrițelor din filmele XXX.

Apoi, pentru că unul dintre masculii din jur nu s-a mai putut abține, a început să o mângâie în zonele intime pe Diana, iar acest lucru a părut doar să o stimuleze.

Pentru că, fără să stea pe gânduri, așa cumk a văzut ea în filmele pe care a părut să vrea să le copieze, a schimbat partenerul. Cu o parteneră, o blondă fierbinte care, încântată, îi sorbea din priviri fiecare mișcare, vizibil surescitată de ceea ce vedea...

Citește și:

Au probleme cu Poliția, dar ”rup” cluburile în două! Vezi ce fac cele mai controversate fete din dosarul ”Prostituție în showbiz”

A arătat TOTUL, în club! O blondă celebră, mai indecentă ca niciodată

EXCLUSIV / Şapte ani de puşcărie pentru "Strâmba lui Dodel"! Decizie de ultimă oră în dosarul "Prostituţie în showbiz"!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro