Imagini rare cu Iulia Albu şi iubitul! Ce face criticul de modă când nu se delectează cu compania găinii

+2 click pentru
galerie

 

Puţine sunt cazurile în istorie când femeia devine mai cunoscută şi îşi depăşeste soţul în notorietate şi buget! Poate doar doamna Hillary Clinton!
Dar cât ar fi de puternic visul american, avem şi noi visul românesc care în cazul Iuliei Albu este de necontestat. Dacă nimeni nu ştia de Iulia până sa devină Albu, acum nu ea este fosta lui soţie, ci el este fostul ei soţ!
Excentrică, puternică şi focusată pe propria ei persoană doamna avocat Iulia Albu, a ajuns în puţină vreme un personaj nelipsit din casele, gazetele şi televizoarele românilor.
Cu un vedict scurt şi la obiect, ai habar de cum te îmbraci sau nu, Iulia este un fel de Hercule Poirot mioritic, ştie dacă ai greşit, descoperă crima vestimentară oriunde te-ai ascunde. Anii în care Iulia umbla cu Albu şi cu găina, nu în acelaşi timp evident, sunt istorie. 

Acum Iulia umblă cu un bărbat cu barbă, chipeş şi modern şi cu un câine mic şi negru "la moda şi el"! 
Mai puţin excentrică într-o rochie fuxia, cu tocuri, părul despletit şi ochelari plus cei doi masculi din dotare, un patruped si un iubit =)), Iulia trece pe la bancă, apoi se îndreaptă spre maşină unde îşi ia cuminţică rolul de copilot în partea dreapta şi pleacă să-şi rezolve alte treburi, relaxată şi savurând aceste momente în care Iulia este practic o femeie fericită şi împlinită pe toate planurile... teoretic vorbind!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro