Imagini senzaţionale cu fiul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan! Cum face puştiul bani / VIDEO

Albert, fiul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan. © Captură Youtube

Fiul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan s-a făcut băiat mare. După ce dorinţa de a avea o cameră de filmat i s-a împlinit, chiar de Crăciun, Albert s-a pus serios pe treabă şi a devenit vlogger.

După o perioadă în care a desluşit tainele acestei ocupaţii, puştiul creatoarei de modă face senzaţie pe internet. Recent, băiatul a fost în Turcia, în vacanţă, iar imaginile surprinse de el fac senzaţie pe internet.

În primul videoclip publicat, Albert Iovan apare în camera sa, cu puţin timp înainte de a merge la aeroport şi a se îmbarca în avionul de Istanbul. „De acolo, voi zbura spre Antalaya, pentru a ajunge la Belek". Odată ajuns la aeroport, tânărul a împărtăşit cu oamenii experienţa de la check-in. Mai mult, el a publicat imagini din avion, dar şi din timpul decolării. După două zboruri, fiul Romaniţei a călătorit la Belek cu autocarul şi a împărtăşit impresiile sale pe internet, precum un vlogger devotat.

După ce a ajuns la destinaţie, micul vlogger a publicat pe internet cel de-al doilea videoclip. În aceasta, Albert le-a arătat curioşilor camera sa de hotel. Apoi, puştiul a preferat câteva momente de relaxeze. Prima dată, el a mers la biliard, iar apoi la pişcină. Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe internet. La final, băiatul a încercat şi tiroliana amplasată în resortul la care a fost cazat. În tot acest timp, Albert Iovan a vorbit într-o engleză aproape perfectă, iar imaginile filmate de el sunt senzaţionale. Cu certitudine, ca vlogger, pe puşti îl aşteaptă o carieră de succes.

Ca vlogger, băiatul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan poate îmbina utilul cu plăcută şi, cu siguranţă, poate câştiga bani. Conform specialiştilor, pentru a obţine echivalentul unui salariu minim pe economie, un creator de conţinut trebuie să genereze, lunar, peste 2,5 milioane de afişări.

Albert Iovan a venit pe lume la 3 octombrie 2006, în ziua în care mama sa a împlinit 42 de ani. Pe 20 ianuarie 2014, puştiul a rămas orfan de tată. Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro