Imagini senzaţionale de la ziua de naştere a unei celebre dansatoare! Bombele sexy au făcut-o lată / FOTO & VIDEO

+4 click pentru
galerie

Imagini senzaţionale de la ziua de naştere a unei celebre dansatoare! Bombele sexy au făcut-o lată / FOTO & VIDEO © Instagram

Una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul autohton, dar şi dansatoarea preferată a cântăreţilor de manele, a avut parte, zilele trecute de un eveniment important. Mai exact, starleta şi-a sărbătorit cu mare fast împlinirea celor 22 de ani.

Larisa Munteanu, căci despre ea este vorba, a decis să îşi serbeze împlinirea celor 22 de ani, într-un mod cu totut şi cu totul special. Mai exact, dansatoarea şi-a strâns prietenii într-un local de lux din partea de nord a Capitalei. Acolo unde s-au destrăbălat până în zorii zilei. Alături de mai multe bombe sexy din showbiz-ul autohton printre care s-au numărat Florentina Salalidis, Maria Ilioiu, dar şi Ellisa, noua dansatoare ce a întrat în graţiile maneliştilor cu ştate vechi, Larisa Munteanu a făcut o adevărată paranghelie.

Pe lângă băuturile fine şi mâncarea rafinată din meniu nu au lipsit şi momentele incitante. Mai exact, sărbătorita, Larira Munteanu, a oferit un momnt demn de erotism. Dansatoarea s-a sărutat pasional cu una dintre prietene, moment savurat din plin de reprezentanţii sexului tare.

Larisa Munteanu s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton ca dansatoare de manele şi asta datorită mişcărilor foarte provocatoare şi lipsa totală de inhibiţii, dar şi prin energia incredibilă pe care o avea în timpul show-urilor extrem de senzuale făcute în faţa admiratorilor ei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro