Imagini spectaculoase cu Adrian Minune! A îngenuncheat în faţa altei femei şi a facut super show!

+2 click pentru
galerie

 

Adrian Minune, deşi nu este una dintre cele şapte minuni ale lumii, este cu siguranţă una dintre cele mai bune voci ale tării şi ne mândrim cu el!
Genul muzical abordat de Adrian Minune, maneaua, l-a făcut celebru şi bogat, iar Adrian a rămas fidel, el fiind în continuare în top3 în preferinţele publicului consumator de ritmuri balcanice!

Deşi înălţimea nu este punctul lui forte, Adrian  nu a fost niciodata complexat de faptul că este mic, dimpotrivă, e foarte mândru de el şi bine face. Cum e Adrian Minune când stă în picioare, ştim cu toţii, dar nu credem că mulţi dintre dumneavoastră au avut ocazia să-l vadă pe Minune în genunchi... da, ati citit bine, în genunchi, nu îngenunchiat! În faţa cui o fi stat artistul nostru? Să fie oare Carmen, soţia şi mama copiilor săi? Să fie oare amanta focoasă care să-i fi luat minţile? Ei bine, reporterii www.spynews.ro, au aflat că de obicei! Adrian Minune, se află la o petrecere, unde făcea ce ştie el mai bine, să cânte alături de trupa lui, când la un moment dat, o misterioasă brunetă, decoltată şi îmbrăcată în roşu, a început să se unduiască în faţa artistului. Adrian, vizibil impresionat de nurii brunetei şi de şarmul acesteia, s-a pus în genunchi în faţa ei şi a aplaudat-o la scenă deschisa, cum făcea Suleyman cu cadânele lui din harem!
Nu ştim daca idila a continuat şi după ce petrecerea s-a stins, dar ştim că Adrian Minune, rămâne un cuceritor înnăscut şi un iubitor de domniţe superbe!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro