Împăcarea lui Prigoană cu Bahmu se lasă cu victime colaterale! Un actor cunoscut riscă să-şi piardă locul de muncă! N-o să ghiceşti cine e!

+2 click pentru
galerie
Împăcarea dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană a fost motiv de bucurie printre prietenii celor doi, cu o singură excepţie. Actorul Alexandru Pop, cunoscut de public drept Văru Sandel, unul dintre oamenii de încredere ai Adrianei înainte de divorţul de anul trecut.
Văru Sandel a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din Etno TV, pe vremea când postul de televiziune era manageriat de Adriana Bahmuţeanu. După „debarcarea” fostei şi viitoarei doamne Prigoană, Săndel, care se bucura de încredere totală şi din partea lui Silviu, a fost propulsat de acesta pe scaunul rămas gol de Bahmu. Spre surprinderea Adrianei, actorul a acceptat propunerea, cu rezerva că nu acceptă ca noua poziţie să-i afecteze activitatea de la teatru. Că i-a suflat postul lui Bahmu n-a fost nimic, însă surrse apropiate vedetei de televiziune susţin că acesta nu prea s-a deranjat s-o sune prea des pe fosta lui şefă.
Acum, când lucrurile s-au întors la 180 de grade, Văru Săndel este cap pe lista neagră pe care Adriana ar fi alcătuit-o la o eventuală întoarcere la conducerea postului Etno TV. Iar angajaţii vorbesc din ce în ce mai des despre această variantă, Bahmu fiind aşteptată dintr-o zi în alta să-şi ocupe din nou fotoliu de şefă a televiziunii. 
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro