Împăcare-ȘOC! După ce a fost la un pas de divorț și s-a distrat cu un bărbat plin de mușchi, a revenit în brațele soțului ei! Detalii EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

Și-a părăsit bărbatul pentru că, pare-se, devenise prea bun amic cu tatăl ei. A fugit în brațele altui tânăr, unul plin de mușchi și era la un pas de divorțul care, cu siguranță, i-ar fi făcut pe toți cei din jur să se crucească.

Mai exact, fiica lui Nicu Maharu, Bianca a făcut, de curând, un gest care i-a lăsat pe toți cei apropiați cu gura căscată. Astfel, spun sursele noastre, ea a ajuns în brațele unui alt bărbat, vizibil mai puternic decât cel care îi este soț, și fără să stea prea multe pe gânduri, a și început să se afișeze cu el, decisă parcă să îi facă în ciudă partenerului ei de viață. Motivele despărțirii, ne-au dezvăluit surse apropiate de familia celebrului Maharu, sunt legate de prietenia pe care, de ceva vreme încoace, o dezvoltaseră tatăl și jumătatea Biancăi, amiciție care i-a displăcut profund acesteia.
Din fericire, Bianca nu s-a grăbit să meargă să divorțeze. ”A discutat cu soțul ei și și-au dat timp până în februarie, să vadă ce se întâmplă. Ei se iubesc mult, dar fac multe greșeli. Sunt totuși de 10 ani împreună, poate se vor împăca. Cu Alin este de puțină vreme, dar ea spune că îi seamănă lui Nicu și de aceea îi place atât de mult de el. Cred că vrea să îi arate lui Mircea că trebuie să nu mai fie moală, cred că e de fapt o lecție”, spuneau apropiații Biancăi.
Iar zilele trecute, spun sursele noastre, bianca și mircea s-au împăcat. Din senin. Au vorbit puțin la telefon și, fără să stea prea mult pe gânduri, au recunoscut, fiecare, unde și ce au greșit și au decis să își mai dea o șansă. Mai mult decât atât, de bucurie, părinții Biancăi nu au stat pe gânduri și le-au făcut un cadou de zile mari. Mai exact, Bianca și Mircea s-au mutat, zilele trecute, în casă nouă, o vilă de senzație dsituată pe malul lacului Snagov. ”Se căsătoresc religios la anul. Și-au dat seama că, totuși, iubirea lor nu poate fi învinsă de orice”, ne-a mai spus sursa citată.
Nicolae Molea, cunoscut în lumea mondenă drept Nicu Maharu`, s-a făcut remarcat în urma relației pe care a avut-o cu Simona Sensual, precum și în urma declarațiilor de-a dreptul spumoase despre ce se întâmpla între ei doi prin dormitor. Acum însă, despărțiți, cei doi se evită reciproc, dar, cu toate acestea, Nicu Maharu`, a fost văzut în compania mai multor blondine care, întâmplător sau nu, semănau cu Simona Sensual. Acum însă, situația lui este de-a dreptul delicată, el recunoscând că suferă de cancer.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro