Împăcare-surpriză în familia MPFM! Fanii sunt în culmea fericirii şi i-au felicitat imediat

+6 click pentru
galerie

Andrei, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM, s-a împăcat cu fosta iubită. Bernny a avut o relaţie cu Andreea Dascălui înainte de a intra în casa dragostei. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial care a fost prezentat de Paula Chirilă s-a împăcat cu femeia iubită. Cei doi amorezi s-au pozat departe de România şi au făcut publică fotografia. Iar vestea a fost confirmată chiar de iubita fostului concurent de la MPFM, fără să dea însă amănunte.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andrei, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM, s-a împăcat cu fosta iubită, pe care a chemat-o la el în Londra, Anglia. Bernny a avut o relaţie cu Andreea Dascălu înainte de a intra în casa dragostei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Să fie într-un ceas bun, să vă ţină! Mult noroc!", "Vă pup şi vă iubesc, frumoşii mei😍😘Şi aveţi grijă de voi😍", "Foarte frumoşi" sunt doar trei dintre mesajele pe care le-a stâns poza cu Andrei, fost concurent de la MPFM, şi Andreea Dascălu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro