Impresionant! Cornelia Catanga doreşte să îi doneze un rinichi Alexandrei Stan

Cornelia Catanga

Cântăreaţa de muzică de petrecere Cornelia Catanga sare în ajutorul Alexandrei Stan. Invitată astăzi, în emisiunea "Acces direct", artista s-a arătat impresionată de drama prin care trece tânăra ei colegă de breaslă şi  a decis să facă un gest solidar şi uman: vrea să îi doneze un rinichi.

Cornelia Catanga s-a născut cu trei rinichi şi de aceea s-a hotărât să vină la tv şi să anunţe că este dispusă oricând să meargă la spital şi să îi doneze un rinichi Alexandrei, în cazul în care cele două sunt compatibile.

"Sunt profund impresionată de această dramă, indiferent că eşti manager, impresar, nu ai voie să loveşti o femeie. Alexandra Stan capul sus! Eu jur că în clipa de faţă dacă sunt compatibilă şi are nevoie de un rinichi şi mâine mă duc şi îi dau pentru ca eu am trei rinichi. Sunt dispusă oricând", a spus Cornelia Catanga la "Aces Direct."

Bătaia mâncată de Alexandra i-a adus aminte Catangăi de perioada copilăriei când a trăit o experienţă ce i-a marcat viaţa. Ea a fost sechestrată într-o casă la vârsta de 13 ani, ameninţată cu moartea şi aproape violată. 

"La 9 ani am fost descoperită de Doina Badea şi la 13 ani m-a adus în Bucureşti Toni Iordache. Eram furată de val, credeam că îmi face disc. A zis că mă duce la Ministerul Culturii să mă ajute, m-a luat cu maşina singură, fără mama mea, am ajuns la o casă superbă, am intrat alături de el - avea 42 de ani - şi era un pat, o sticlă cu vin şi nişte pahare. Voia să închidă contractul. El s-a dezbrăcat şi eu am rămas cu palton, era iarna", a declarat cântăreaţa.

"M-a mângâiat, mi-a pus mâna pe cap. A zis că dacă fac ce zice, mă face mare artistă. Nici nu mai ştiu cum o cheamă. M-a strâns de gât şi m-a sărutat cu forţa, mi-a prins buzele. Am început să ţip, l-am împins cu forţa mea de copil, s-a lovit la cap de o sobă de teracotă şi a căzut. Uşa era încuiată şi el avea cheia. I-am spus că ieşi vie sau moartă din încăpere şi mi-a zis că nu mai vrea nicio treabă cu mine. A zis că mama nu va mai trăi şi pe mine mă va tăia la gât", a adăugat Cornelia Catanga.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro