În copilărie a fost sărac lipit, dar acum face ravagii! Amănunte picante despre iubirea interzisă dintre Sorin Copilul de Aur şi Margherita de la Clejani

Sorinel Copilul de Aur a fost descoperit de Dan Bursuc şi a debutat în muzică în 2003, la vârsta de 12 ani. Tatăl lui lucra ca zidar la fratele lui Dan Bursuc, astfel impresarul a ajuns să-i descopere potenţialul. Şi, a rămas cu gura căscată când a văzut cât aur zace în vocea puştiului.

Bursuc a devenit tată spiritual pentru Sorinel şi i-a garantat succesul care avea să-i permită după un an de activitate să-şi întreţină părinţii şi fraţii. Dintr-un băiat sărac lipit, într-o căsuţă care stătea să cadă pe membrii familiei sale, a devenit un prinţ ce strălucea şi era admirat de toată lumea. Când a împlinit majoratul, Sorinel a primit din partea mentorului său, Dan Bursuc cel mai frumos cadou: o vilă impunătoare în comuna Frumuşani, acolo unde manelistul s-a născut.

Iar după ce a devenit celebru, au început să apară şi admiratoarele. Pentru a afla amănunte picante despre iubire interzisă dintre Sorin Copilul de Aur şi Margherita de la Clejani, citeşte continuarea aici.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Se însoară? Sorinel Copilul de Aur, declaraţii despre căsătorie: "Suntem îndrăgostiţi şi..."

Nu se mai ascund! Un manelist celebru și iubita lui, suprinși în ipostaze care spun TOTUL despre relația lor

Un manelist celebru va deveni tată! Și-a tot ascuns relația, dar acum nu mai are ce să facă

A vrăjit pe unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti, dar are un secret ruşinos! Totul despre iubita lui Sorinel Copilul de aur


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro