În plin război cu Nico şi Cătălin de la "Insula Iubirii", Nicoleta s-a apucat de sală! Cum arată abdomenul nelucrat de jumătate de an al ispitei

+5 click pentru
galerie

© Sursa foto: Instagram

După ce sexy-ispita Nicoleta Dragne de la "Temptation Island – Insula Iubirii" a dezvăluit că fostul iubit nu a încetat comunicarea cu ea, a lua o decizie importantă. Nicoleta s-a apucat de sală, deşi are un trup de zeiţă, iar în timpul celui de-al treilea sezon i-a sucit minţile actualului logodnic al lui Nico, una dintre concurentele de la "Insula Iubirii".

Nicoleta, una dintre ispitele de la "Temptation Island – Insula Iubirii", a dezvăluit printr-o fotografie făcută în sala de sport că şi-a reluat antrenamentele după o pauză de o jumătate de an. Îmbrăcată sexy, cu o bustieră albastră şi colanţi negri, s-a observat cum arată abdomenul nelucrat de şase luni.

"First day after 6 months of break (n.r.: Prima zi după şase luni de pauză)💪 #gettingstronger #healthylifestyle#missedit", a scris Nicoleta Dragne, una dintre ispitele de la "Insula Iubirii" pe pagina ei de Instagram, unde a urcat poza de la sală.

Poveștile de pe "Temptation Island – Insula Iubirii" nu se termină, pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon au început deja. Cei care doresc să se înscrie la casting, fie în rol de ispită, fie de concurent/ă, o pot face pe http://casting.a1.ro/.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro