În România ar fi fost o profesoară, dar și-a luat lumea în cap și acum e ”Regina Diamantelor”! Află TOTUL despre o poveste de viață IMPRESIONANTĂ

În 1990, la puţin timp după absolvirea Facultăţii de Filologie, Narcisa Pheres, îndrăgostită de colegul ei de facultate, un japonez venit să studieze în România a ales să plece în ”Ţara Soarelui Răsare” şi să-şi unească destinul alături de acesta. Şi chiar dacă de multe ori o căsnicie nu decurge de fiecare dată aşa cum ne-o dorim, după divorţ, Narcisa a ales să trăiască pe continentul asiatic, unde acum este considerată regina diamantelor rare.

Atracţia faţă de diamantele rare şi pietrele scumpe a căpătat-o în urmă cu aproape 20 de ani. După ce a a absolvit Institutul Gemologic America, Institutul de Modă din Milano, în 2006, în Japonia, Narcisa avea să lanseze prima sa colecţie.

Acestea sunt o parte dintre diamantele create de Narcisa Pheres

A urmat un spectacol privat cu bijuterii, la Kuala Lumpur-Malaezia, un show la Florenţa la reşedinţa familiei de Medici şi o expoziţie în Hong Kong. A ajuns să lucreze pentru capetele încoronate ale lumii, dar şi pentru mari personalităţi din lumea showbiz-ului internaţional sau pentru marii sportivi. „Cel mai scump s-a vândut cu 7.000000 de euro. A fost o licitaţie. Nu cunosc exact cumpărătorul. Să nu se înţeleagă însă greşit. Aceste pietre rare nu-mi aparţin. eu doar lucrez cu ele”, a povestit Narcisa Pheres pentru Spynews.ro.

Implicată şi în lumea design-ului şia creaţiilor de modă, Narcisa se poate mândri că a creat o poşetă unicat pentru Regina Malaeziei, iar un costum bărbătesc realizat de a a fost cumpărat de un jucător de fotbal american pentru suma de 10.000 de euro. „Tot timpul am fost pasionată de această lume a artei, care este o lume cu totul aparte”, a declarat Narcisa Pheres pentru Spynews.ro. Revenită în ţară pentru o vacanţă de câteva zile, Narcisa aşteaptă cu nerăbădare să ajungă acasă, la Braşov. „De fiecare dată când vin în România merg la Braşov. Mă încarc de energie pozitivă pozitivă când ajung acolo”, a adăugat ea.În momentul de faţă, Narcisa trăiete alături de cei doi copii ai ei, la Hong Kong.

Citeşte şi:

Acest video te va face să ajungi la un "orgasm cerebral"! Nu crezi? Priveşte-l!

Pictorial şoc, după model Lady Gaga! Au îmbrăcat modele în carne de porc şi le-au dat "hainele" maidanezilor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro