În sfârşit, Andreea Marin recunoaşte relaţia cu turcul Tuncay Ozturk: "Iubitului meu nu îi este comod". Află de când sunt împreună şi de ce l-a "urecheat" pe Ştefan Bănică jr.

Andreea Marin (39 ani) nu se mai ascunde! După săptămâni întregi de speculaţii, fosta "Zână a Surprizelor" dă cărţile pe faţă şi recunoaşte că încearcă să-şi refacă viaţă alături de medicul turc Tuncay Ozturk (27 ani).

"Nu-mi place să se scrie despre viaţa mea personală. Viaţa mea privată, e viaţa mea privată. Am ales să trăiesc firesc, să nu mă ascund. Am ajuns la concluzia că ne dorim să avem o prietenie şi am ales să o facem publică. Am răspuns cinstit de la început, dar nu eram obligată să dau detalii. Din momentul în care mă vezi la braţul cuiva, cred că e mai mult decât clar. Suntem oameni maturi. E pe cale de a deveni o relaţie cât se poate de serioasă. Nu ies azi cu cineva şi mâine cu cineva. Relaţia noastră e de două-trei luni, dar în mod serios cam de o lună. Nu exclud să îmi refac viaţa, am dreptul la viaţă. Iubitului meu nu îi este foarte comod, dar îşi asumă să fie comentat de presă", a spus Andreea Marin, luni, la Pro TV.

E supărată pe Ştefan Bănică jr?

Andreea Marin l-a "urecheat" pe Ştefan Bănică jr. după ce acesta a declarat pentru emisiunea "Acces direct" că nu ştie dacă relaţia fostei soţii cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk datează din perioada căsniciei.

"Din momentul în care am divorţat fosta mea soţie e un om liber să facă ce vrea cu viaţa ei, ca şi mine de altfel. Sigur că drumurile repetate în Turcia şi poziţia ei neclară faţă de acest subiect apărut în presă cu o nouă relaţie a dus la tot felul de speculaţii, inclusiv că acea relaţie datează încă din timpul căsătoriei noastre. Din respect pentru mine, pentru t fiica mea si pentru tot ce a fost frumos intre noi nu am să comentez", a spus Bănică jr, lucru care a deranjat-o pe "Zână".

"Ne-am cunoscut când am mers pentru problemele mele de sănătate. El m-a făcut bine. Eu sunt un om elegant şi niciodată nu am fost altfel decât alături de Ştefan. M-a surprins că Ştefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele. Eu sunt un om care a luptat mult pentru relaţia lui, până la capăt. M-a deranjat şi l-am sunat", a spus Andreea Marin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro