În sfârşit, fac pasul cel mare! Viorel Catarmă şi Adina Alberts se căsătoresc! Află detalii neştiute despre marele eveniment!

Viorel Cataramă şi Adina Alberts

Medicul estetician Adina Alberts şi omul de afaceri Viorel Cataramă se căsătoresc weekendul acesta. Cei doi fac nuntă mare şi fastuoasă la Snagov.

Adina şi Viorel formează un cuplu de mai bine de trei ani. Amândoi au mai fost căsătoriţi o dată. Căsnicia ei a durat 8 ani, iar mariajul omului de afaceri s-a încheiat după 15 ani.

Cei doi îndrăgostiţi vor avea sute de invitaţi şi un meniu de fiţe: fructe de mare, miel în stil franţuzesc sau brânzeturi fine. Vinul este şi el adus din Australia, Franţa sau America. Adina a dezvăluit că va purta o rochie ivoire.

"Va fi o nuntă care să fie în limitele decenţei şi bunului simţ, dorim ca invitaţii să se simtă bine şi să-şi aducă aminte de nuntă şi peste 40 de ani. Noi sperăm să surprindem plăcut invitaţii şi dorim să fie un eveniment cu multe emoţii", a declarat Viorel Cataramă la Antena 1.

În schimb, viitoarea mireasă ne-a asigurat că nu se va lăsa furată. "O să respectăm tradiţii cu siguranţă, dar vă asigur nu se va fura mireasa", a spus Adina Alberts.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro