În tinereţe îl acuza de violenţă, acum îi face declaraţii de dragoste! Dovada că Ţopeasca nu l-a uitat pe Ştefan Bănică jr.

+2 click pentru
galerie

Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică jr. s-au iubit pătimaş în ţinereţe, iar povestea lor de amor a fost una cu năbădăi, din care nu au lipsit actele de violenţă. Astăzi, la mai bine de 15 ani de la relaţia cu artistul, Cristina Ţopescu vorbeşte cu drag despre acea perioadă şi îi face declaraţii de dragoste.

"Am avut întotdeauna o relatie buna cu Stefan. Tin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am inteles. Eram foarte tineri atunci. M-am simtit foarte iubita de el. Cred ca nimeni nu m-a iubit atat de mult cum a facut-o el. De multe ori ii spuneam ca imi doresc sa ma iubeasca mai putin, dar sa ma respecte mai mult. Am avut o poveste pasionala. Va avea mereu un loc special în sufletul meu", a spus Cristina Ţopescu la Kanal D.

Fosta ştiristă a povestit că Ştefan Bănică este un om foarte pătimaş care "avea ieşiri copilăreşti",

"Într-o relaţie se spun lucruri copilăreşti, de genul: Dacă nu vei fi a mea, te omor, numai să nu fi a altuia'. Asta nu înseamnă că lucrurile astea se pun în practică, să fim serioşi", a completat Cristina Ţopescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro