Înainte arăta perfect, dar acum lasă de dorit! Apariţia nereuşită a lui Jojo într-o emisiune TV

Jojo este o actriţă care s-a făcut îndrăgită prin talentul ei şi optimismul de care a dat mereu dovadă. Vedeta a fost invitată, astăzi, într-o emisiune TV, unde a avut o apariţie nereuşită.

Jojo are o siluetă demnă de invidiat la 34 de ani, dar oboseala îşi spune cuvântul asupra chipului ei. Actriţa are cearcăne şi nici machiajul nu mai poate să le ascundă, iar părul ei este deteriorat. În imagini puteţi vedea că părul lui Jojo nu mai stătea "la locul lui", chiar dacă era coafat.

E clar că vedeta are nevoie de mai multă odihnă şi tratamente pentru păr care să-i redea strălucirea şi să scape de vârfurile despicate.

Familia lui Jojo are un nou membru

"Am un câine mic. A făcut o criză de hipoglicemia, am ajuns cu el la Urgenţe. A trebuie să îl hrănesc din oră în oră. Practic zici că am al dolea copil", a spus Jojo.

Jojo este o cântăreață, cunoscută vedetă de televiziune și actriță română, care a apărut în piese de teatru, producții cinematografice și emisiuni televizate de divertisment. Numele ei de scenă, Jojo, a fost inspirat de cuvintele „jeune et jolie” (în fr. „tânără și frumoasă”).

A.B.

Foto: Captură Kanal D

Citeste si:

Jojo, dezvăluiri fără perdea! A fost atrasă şi de femei? "Am avut o...treabă. Erau alte vremuri atunci"

Rolul de MAMĂ îi place la nebunie! Ce spune Jojo despre viitorul copil

Plajă, mare şi o bluză în minus! Jojo a renunţat la haine şi s-a pozat topless


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro