Încă o divă de la noi e grav bolnavă! Are mari probleme cu ficatul! Dezvăluiri EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi trece, în aceste momente, prin momente de-a dreptul dificile, fiind extrem de speriată că ar putea să fie mai bolnavă decât și-a imaginat vreodată.

”Abia mă țin pe picioare. Cum mănânc ceva, vomit. Azi abia am reușit să înghit câteva măsline că m-a și luat greața și răul. Am făcut o serie de analize, dar medicii mi-au cerut să le aprofundez. Situația e destul de gravă, mi-au explicat, așa că vor să fie siguri cu privire la tratamentul pe care îl voi face”, ne-a spus Lenna. 
Mai mult decât atât, la primele investigații pe care le-a făcut, medicii au constatat că problemele ei sunt cu ficatul. ”Am ficatul mărit, sper să nu fie vreun semn de vreo boală mai gravă. Eu bănuiesc că este de la oboseală și stres, dar medicii îmi spun că nu am voie să mă joc, pot face orcând ceva mult mai grav. Abia aștept să văd rezultatele analizelor amănunțite și mă rog la Dumnezeu să fie bine”, ne-a mai spus artista.
De altfel, recunoaște cântăreața, de mai bine de o săptămână merge aproape zilnic la spitale pentru a fi perfuzată. ”Nu pot să mănânc, așa că mi se pun zilnic aproape perfuzii, ca să mă pună pe picioare. Dacă am treabă mai multă într-o zi abia mai ajung acasă pe picioarele mele”, ne-a mai spus ”cântăreața cu ochii de diamant”.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro