Încă o vedetă o face cu ou şi cu oţet pe Mihaela Rădulescu: "Fă-ne un favor şi pleacă din ţara asta!"

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a intrat în gura tuturor după ce a afirmat că homosexiualii sunt anormali. Încă o vedetă de la noi a ţinut să o taxeze pe diva de la Monaco.

Cântăreaţa Ellie White i-a transmis o scrisoare deschisă Mihaelei Rădulescu după comentariile pe care acesta din urmă le-a avut la adresa homosexualilor.

"Dragă Mihaela, nu vreau să mă bag în acest subiect mai mult decât s-a vorbit dejaa€¦ Ai mai renegat o dată țara asta care te-a făcut cine ești și ți-a dat banii pe care îi ai și poziția socială de care te bucuri, și iată, că noi, că niște aiuriți te primim din nou cu brațele deschise să ne jignești copiii și să faci afirmații discriminatorii la adresa unor oameni care, din câte știm a€œnoi, majoritatea”, nu ți-au greșit cu nimic.
 Vorbind din punct de vedere religios, îți spun doar atât : €œSă arunce primul cu piatră cel fără de păcat!”
 Din punct de vedere matern ( că vezi, și eu sunt mamă de băiat ), îți spun doar atât : de ce, dragă Mihaela, dacă țara asta este atât de infama din punctul tău de vedere și nu mai putem merge pe stradă din cauza homosexualilor și a expunerii lor ostentative, nu îți iei tu frumos băiatul și să plecați de tot în Monaco? Poate homosexualitatea s-a inventat în România, și doar aici găsești astfel de persoane care te tracasează cu prezența lor..
 
 Fă-i copilului tău un bine și nouă un favor, și te rog, pleacă din țara asta de homosexuali, dacă nu îți poți duce copilul la grădiniță din cauza lor, sau nu poți merge în parc pentru că te tot lovești de ei, sau nu poți duce copilul la un loc de joacă pentru că este plin de gay pe acolo
 
 Noi, majoritatea mămicilor de băieți ne vom asuma riscul în continuare de a ne crește băieții în acest mediu a€œinfect”, alături de homosexuali care sunt pe toate străzile, și vom încerca, în termenii noștri proprii și limitați să le explicăm băieților noștri ” ce înseamnă să fii homosexual și de ce suntem noi, că și oameni atât de diferiți..”
 Sperăm și noi ca și tine, că băieții noștri să nu ajungă teroriști, hoți, criminali, sau depresivi, dar dacă, prin nu știu ce a€œnoroc” sau a€œghinion” ( ia-o cum vrei), băieții noștri vor alege compania altor băieți, sunt sigură că mulți dintre noi îi vom acceptă așa cum sunt și îi vom iubi la fel fel de mult, pentru că, în definitiv, nu orientarea sexuală definește o persoană, ci acțiunile ei!
 
 Nu trebuie să fii de acord cu mine, sunt sigură că nici nu mă cunoști, dar așa, că de la mamă la mamă îți pot spune că acțiunile tale îl vor afecta pe băiatul tău mai mult decât ar face-o doi bărbați care își trăiesc viața decent și intim.
 Cine suntem noi să judecăm pe altiia€?"
, a scris Ellie White pe bogul său.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Diva de la Monaco formează un cuplu, în prezent, cu sportivul autriac Feli Baumgartner. Vedeta este mămica unui băieţel.

(D.A.)

Citeşte şi:

PRIMA REACŢIE a Mihaelei Rădulescu după ce a fost criticată de susţinătorii comunităţii gay: "În Săptămâna Mare, stau singură în faţa unei mulţimi înrăite şi inflamate"

Ileana Badiu, revoltată de comportamentul Mihaelei Rădulescu! O face praf pe diva de la Monaco!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro