Încă un scandal între mama și iubitul Denisei Răducu! Motivul ABSURD pentru care se contrează

+5 click pentru
galerie

Problemele din familia Denisei Răducu par să fie din ce în ce mai mari și să se acutizeze pe zi ce trece. Mai mult, pare-se, între mama și iubitul artistei a apărut o prăpastie de netrecut din cauza părerilor total diferite cu privire la ce trebuie făcut în memoria cântăreței.

Mai exact, de aproape o lună, Florin a dat comandă pentru un bust care să o reprezinte pe Denisa și care, evident, să fie amplasat la mormântul acesteia din ștefănești. Iar acum, susțin sursele noastre, bustul cântăreței este aproape finalizat, doar că, în urma ultimelor discuții, nu poate fi amplasat la mormântul Denisei. Iar asta pentru că, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, mama cântăreței nu ar fi de acord. ”S-au certat cumplit din această cauză. El vrea să împodobească momrântul Denisei cât mai repede, iar mama ei nu e de acord, consideră că trebuie să rămână așa cum este, că un bust ar fi prea mult. Și, evident, se ceartă, și, cred că între ei nu mai e loc de împăcare. De aceea, de altfel, el a și lipsit de la pomana făcută la Ștefănești”, ne-a spus sursa citată.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro