Încă una! O altă vedetă este însărcinată și încearcă să ascundă totul de ochii lumii! Iubitul a dat-o de gol!

Este una dintre manechinele care, de-a lungul vremii, părea să sufere de anorexie, silueta eiu fiind un exemplu pentru oricare puștoaică care își dorea să îmbrățișeze cariera de model. Prea mult nu s-a schimbat, dar, în curând, se pare că va lua... proporții.

Îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, un controversat om de afaceri pe care a încecat din toate puterile să îl țină departe de ochii presei, Andreea Podărescu pare că vrea să ascundă încă un lucru. Mai exact, se pare că, de curând, a făcut testul ”barza”, iar acesta a ieșit... pozitiv. Și, dacă ea își dorește, spun sursele noastre, să țină totul cât mai departe de presă, discreția nu este punctul forte al logodnicului ei, acesta sărbătorind din plin vestea că va fi tătic.
Mai mult, spun sursele noastre, George era mai fericit ca niciodată și lăudându-se tuturor cu cel mai frumos cadoul pe care i-l putea oferi, în această perioadă, frumoasa lui logodnică, plănuind totodată ca, cât de curând, să facă marele pas și să devină soț și soție.
”Peste tot sunt împreună, sunt de nedezlipit. El a luat-o deja în casa lui, o răsfață cum știe el mai bine și se iubesc la nebunie. Ea vrea să îmbrace, la anul, rochia de mireasă și, din ceea ce știu eu, au discutat și despre copii. Pe ea o atrage foarte mult George, e genul de bărbat pe care și-l dorea de mai multă vreme, mai ales că el îi poate oferi orice și-ar putea dori”, ne-a dezvăluit, acum ceva vreme, sub protecția anonimatului, o prietenă de-ale Andreei.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro