Celine Dion a pozat nud la 49 de ani. La un an şi jumătate de la moartea fratelui şi a soţului ei, artista se reinventează

 

Cântăreața Celine Dion a pozat nud în această săptămână pentru revista Vogue. La 49 de ani, artista a renunţat la haine pentru săptămâna haute couture de la Paris.

În cadrul unui articol intitulat „Celine Takes Couture”, publicat de revista Vogue cântăreața vorbeşte despre creațiile vestimentare pe care le poartă în timpul turneelor.

„Iată un fapt gol-goluț la care să vă gândiți în timp ce Celine Dion se schimbă între două concerte: în ultimii cinci ani ea a purtat aproape numai haute couture pentru spectacolele ei (din Las Vegas și în actualul mini-turneu din Europa). Ea cântă cel puțin două ore pe noapte, cinci sau șase nopți pe săptămână, dansând și făcând reverențe, în general gesticulând fără întrerupere, în creații delicate concepute numai pentru o defilare pe un podium sau un pe covor. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace... sunt numai câteva nume de pe listă”, este mesajul revistei Vogue pe Instagram în explucaţia fotografie cu Celine Dion, conform Agerpres.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest