Începe RĂZBOIUL? Marian Drăgulescu, ironizat de actualul logodnic al fostei soții! Vezi primele declarații al celui care l-a făcut uitat pe gimnast în inima Larisei

Larisa, fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, a anunţat în exclusivitate pe Spynews.ro că s-a logodit cu iubitul ei, Rareş, iar anul viitor va face nunta. Acum însă, Rareș a decis să vorbească și el despre relația pe care o are cu frumoasa blondă și, în exclusivitate pentru Spynews.ro, a făcut o serie de declarații care ar putea să îl irite pe fostul soț al Larisei, Marian Drăgulescu.

După ce Spynews.ro a dezvăluit, în exclusivitate, relația pe care o are cu Larisa, Rareş Rosoiu, logodnicul blondinei a făcut și el o serie de declarații despre pasiunea care îl unește de fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu.

Rareş spune că nu se va despărţi niciodată de iubita lui, Larisa

„O iubesc enorm de mult pe Larisa. În fiecare zi mă îndrăgostesc de ea. Este viaţa mea. Voi fi alături de ea tot timpul. Sunt foarte ataşat şi de familia ei şi, evident şi de cei doi copii, care sunt ca două comori, pe care-i are din prima căsătorie: Beatrice şi Richard”, a declarat Rareş, care, referindu-se la cei doi copii ai Larisei, a ţinut să îl ”înţepe” puțin pe bărbatul care s-a iubit cu actuala lui logodnică.

„Aşa a fost să fie, ca ea să nu se înţeleagă cu Marian. Copiii nu au nici cea mai mică vină în toată treaba asta. Eu m-am ataşat foarte mult. Am să-i cresc împreună cu Larisa. Chiar dacă sunt tânăr mă consider un tip responsabil în tot ceea ce fac, o să mă ocup eu de copii”, a ţinut să explice Rareş.

Citeşte şi:

Ce nu a reuşit Larisa Drăgulescu să facă în România, speră să îi iasă în Dubai!

EXCLUSIV! Larisa Drăgulescu s-a angajat la stat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro