Începutul de an nu le aduce noroc! Două dive din showbiz au dat de belele! Avem imaginile!!!

+5 click pentru
galerie

De cele mai multe ori, în momentul în care observi un strat gros de zăpadă pe mașină, simți că te lasă nervii. E frig și trebuie să deszăpezești, iar acest lucru nu te poate bucura. Dar, dacă stai să te gândești un pic, iar în fața ta apar câteva dive nu ai cum să nu iubești iarna. 

Zăpada care s-a aşternut zilele acestea peste Capitală nu a fost deloc o supriză plăcută pentru frumoasa asistentă de la „Răi da' Buni”, Elena Marin. Vedeta a vut parte de un şoc, atunci când şi-a căutat maşina în parcare. Frumoasa asistentă a descoperit că bijutaria ei este ascunsă bine sub un strat gros de nea. Aşa că, fără prea mult chef, vedeta a pus mâna pe lopată şi s-a apucat serios pe treabă.
Nici Denisa Biţă nu s-a bucurat prea mult de prima ninsoare serioasă din acest an. Frumoasa blondă a fost nevoită să ducă o luptă aprigă cu stratul gros de nea care s-a aşternut pe autoturismul ei.Mătura a fost arma preferată a Denisei în  „bătălia” cu stratul de omăt. După ce a mânuit-o cum ştie ea mai bine, diva a reuşit într-un final să-şi cureţe maşina şi a pleca la drum. 
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro