Incredibil! Cât de mult o iubea Marcel Toader pe fosta soţie! A vrut să-i cumpere un cadou de sute de mii de euro!

+2 click pentru
galerie

Divorţul lui Marcel Toader de fosta sa soţie, Gabriela Cristea, a fost unul extrem de mediatizat însă odată cu trecerea timpului încep să iasă la iveală şi alte lucuri din trecutul lor.

Divorţul lui Marcel Toader de fosta sa soţie, a fost unul extrem de mediatizat însă odată cu trecerea timpului încep să iasă la iveală şi alte lucuri din trecutul lor. S-au scris pagini întregi despre povestea lor de dragoste, s-a spus că Marcel ar fi stat din interes cu fosta prezentatoare, însă apropiaţii acestora aruncă acum o bombă. Marcel a iubit-o enorm pe Gabriela şi era în stare să-i satisfacă orice capriciu, fie el cât de costisitor. Nu se uita la bani când venea vorba de fericirea jumătăţii sale, de fiecare dată când plecau în vacaţe femeia cheltuia mii de euro pe accesorii, mai exact pe încălţăminte, iar Marcel se pare că nu i-ar fi reproşat niciodată nimic. Însă nici o pereche de pantofi din lume nu puteau s-o facă mai fericită dcât avea s-o bucure un castel în Franţa. Ei bine da, surse apropiate acestora ne-au mărturisit că fosta vedetă Playboy şi-ar fi dorit enorm să achiziţioneze un... castel cochet în Franţa, într-o zonă în care o familie apropiată lor, au deja o astfel de proprietate.

Gabriela Cristea era mai mult decât încântată de acest dar pe care urma să-l primească de la Marcel şi le povestea apropiaţilor că este doar o chestiune de timp până vor reuşi să semneze actele. Procesul de cumpărare era ceva mai anevoios din pricina faptului că respectivul castel era imobil de patrimoniu însă francezii se pare că nu avea nimic împotriva vâzării acestei proprietăţi. "Fosta prezentatoarea era foarte fericită că aveau să-şi cumpere un castel în Franţa, la urma urmei nu e la îndemnâna tuturor să fie proprietarii unei astfel de locuinţe cu zeci de camere şi mai cu seamă în Franţa. Vroiau să transforme într-o locuinţă de vacanţă nicidecum să se mute definitiv acolo. Ştiu că proprietatea nu era prea scumpă,  valora în jur de 400.000 de euro însă mai trebuiau să investească ceva şi în renovare. Mai ştiu că fosta vedetă Kanal D îşi dorea foarte mult asta şi Marcel nu a spus niciodată nu. Nu ştiu de ce nu s-a mai concretizat, probabil că lucrurile începuseră să scârţie între ei şi nici un castel din lume nu avea să le mai salveze căsnicia", ne-a mărturisit o sursă apropiată fostului cuplu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro