Incredibil! Ilie Năstase s-a lepădat de religie de dragul Brigittei!

+2 click pentru
galerie

Ilie Năstase a luat o decizie care i-a şocat pe toţi apropiaţii săi. După 67 de ani de ortodoxism fostul tenisemn s-a lepădat de credinţa în care a fost crescut, de dragul noii sale mirese.

Din dragoste pentru Brigitte Sfăt, Ilie Năstase a decis să respecte cea mai mare dorință a celei care i-a devenit nevastă. S-a pocăit! E decizia radicală luată de fostul sportiv, care a acceptat să se alăture bisericii frecventate de soția lui, Brigitte Sfăt. Ilie Năstase a renunțat fără mari probleme la ortodoxism, iar întreaga comunitate baptistă l-a primit cu brațele deschise, scrie exclusivtm.ro.

Pentru că ține mult la cultul baptist, Brigitte i-a cerut și lui Ilie să urmeze calea cea dreaptă și să se pocăiască, mai ales că tenismenul declarese de mai multe ori că aproximativ 2.000 de femei i-au trecut prin pat, atunci când cariera lui sportivă era ”pe val”.

”Vorbim de o nuntă simplă. Ilie a fost primit de noi cu brațele deschise. Nu judecăm oamenii după faptele lor, după ce au făcut în trecut sau după statutul pe care îl au. Ilie este fratele nostru acum. Știu că o iubește enorm pe Brigitte, ca atare nu exista niciun motiv pentru care să nu îl primim în rândurile noastre. Acum, mai e nevoie doar să se obișnuiască cu rândurile bisericii noastre”, a spus preotul Beniamin Roșca pentru site-ul sus menţionat.

Brigitte s-a alăturat Bisericii ”Elim” din Timișoara, imediat după ce ieșit din pușcărie şi se pare că este o prezenţă constantă la slujbe, evident atuci când este în ţară. Nu toţi apropiaţii femeii sunt însă de acord cu orientarea sa religioasă, mai cu seamă atunci când încearcă să le explice acestora că trebuie să se pregătească de sfârșitul lumii.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro