Înfiorător! Ce s-a întâmplat la parastasul Denisei Răducu! Mama artistei a strigat din toate puterile

+4 click pentru
galerie

Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017 © Facebook

Denisa Răducu s-a dus mult prea repede e lângă prieteni şi familie, iar apropiaţii încă nu acceptă faptul că tânăra s-a dus. Un lucru înfiorător s-a întâmplat la parastasul de 90 de zile de la moartea cântăreţei sâmbăta trecută.

Mama artistei a organizat, la Ştefăneşti, o masă mare pentru a-şi pomeni fiica moartă, acolo fiind invitată şi profesoara din şcoală a Denisei. Când cea din urmă a vorbit despre cântăreaţă, mai exact a cântat o pricească, poarta s-a deschis brusc şi lang, moment în care mama Denisei a strigat în curte că este Denisa şi că sufletul ei o vizitează.

Poarta ar fi fost încuiată şi nu ar fi avut cum să se deschigă singură. Geta Dovleac le-a spus oamenilor că sigur a fost un semn de la fiica ei, care adoră să mănânce mâncarea tradiţională făcută de mama sa.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro