Informații EXCLUSIVE despre Alina Vidican! Cine se mută în casa ei, după DIVORȚUL de Cristi Borcea

Divorțul dintre Alina Vidican și Cristi Borcea, spun sursele noastre, este iminent, (încă) soția fostului acționar dinamovist împăcându-se cu gândul că îl va pierde pe bărbatul pe care îl iubește. Dar, pare-se, după ce actele vor fi finalizate, Alina nu va avea timp să se plictisească, având în vedere că lucrurile se vor schimba radical, iar cineva se va muta în casa în care locuiește.

După ce, susțin sursele noastre, Alinei Vidican i s-a explicat că nu are cum să rămână ”doamna Borcea”, și a fost sfătuită să accepte divorțul chiar și de Gigi Becali, nașul ei de cununie, timișoreanca a cerut ajutorul celor mai apropiate persoane din viața ei.
Așa că, ne-au dezvăluit persoane apropiate de familia Alinei, imediat după ce se vor finaliza actele care vor consfinți divorțul de Cristi Borcea și un partaj satisfăcător pentru cea care i-a dăruit omului de afaceri doi copii, în casa ei se va muta mama ei, aceasta urmând să părăsească, pentru o perioadă, Timișoara și să locuiască alături de fiica ei pentru a o ajuta și pentru a-i susține moralul vedetei.
În altă oirdine de idei, spun sursele noastre, Alinei Vidican i s-a promis tot sprijinul necesar pentru a depăși cu succes trauma divorțului, atât Gigi Becali, nașul ei, cât și viitorul fost soț al acesteia asigurând-o că, în continuare, va beneficia de tot ceea ce își dorește, atât în plan personal, cât și în cel profesional, iar în afacerile pe care le conduce urmând să fie sfătuită de amândoi.
Între Alina Vidican și Cristi Borcea pare să fi intervenit o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș, chiar dacă toată lumea bănuiește că ar fi vorba de fostul acționar al echipei Dinamo București.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro