Inima ţi se face bucăţi! Ce a apărut pe casa în care a copilărit Ileana Ciuculete, imediat după moartea ei

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. © Sursa foto: captură Antena 1

leana Ciuculete a murit pe 14 martie, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. La mai bine de 40 de zile de la moartea sa şi imediat după parastasul pe care familia l-a făcut la Bucureşti, mama regretatei artiste a făcut un gest, pe care doar o femeie în locul ei îl înţelege.

Pe faţada casei părinteşti, aflată în localitalea Gubaucea, judeţul Dolj, mama regretatei cântăreţe de muzică populară a pus un tablou cu Ileana Ciuculete, dar şi doliu. Bătrâna a spus că va lăsa acolo fotografia

Iar asta nu e tot! După bustul impresionant de la cimitirul în care-şi doarme somnul de veci, în memoria Ilenei Ciuculete va fi realizat unul ce va fi pus în curtea casei în care a copilărit, respectiv în localitatea Gubaucea, judeţul Dolj.

"Cea mai mare durere. Eu să fi fost moartă în locul ei, dar nu ea. Am avut cea mai scumpă fata, şi iubită, şi veselă, şi tot ce a fost frumos, ea a avut. Uite că s-a dus, nu mai este. M-a lăsat cu o durere foarte mare. Eu prin curte, eu prin casă, numai lacrimi vărs. Nu mai poate să vorbească. De acolo, din mormânt, nu s-a mai întors nimeni", a spus mama Ilenei Ciuculete la "Acces Direct" de pe 28 aprilie.

Vezi AICI mărturiile mamei regretatei artiste.

Ileana Ciuculete are doi copii din prima casătorie: Mugurel şi Cristi Sfetcu.

"Am sunat-o cu o săptămână înainte. Simţeam ceva din liniştea ei, din vocea ei. Mi-a spus: 'lasă-mă, mamă! Lasă-mă mamă' . Dacă aş vedea-o acum, aş pupa-o, aş lua-o în braţe, dar acum nu mai pot. Este în groapă, iar când o să mor o să fiu departe de ea. Cea mai mare durere o am. O strig toată ziua, numai când dorm nu o strig.", a povestit mama Ilenei Ciuculete în cadrul ediţiei emisiunii "Acces Direct" de pe 28 aprilie.

Vezi imagini cu mama regretatei cântăreţe de muzică populară AICI.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. 

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro