Însărcinată, Simona Gherghe a avut parte de O SURPRIZĂ INEDITĂ din partea iubitului ei: "Îmi aminteşte de..."

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Simona Gherghe trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. E iubită de omul pe care-l iubeşte şi peste cinci luni va deveni mămică. Iar Răzvan Săndulescu e tare atent şi grijuliu cu ea. În plus, nu uită niciodată să o facă să zâmbească. Aşa a făcut şi azi când a surprins-o pe prezentatoare într-un mare stil.

După ce şi-a revenit din uimire când a văzut superbul buchet de liliac alb, Simona Gherghe i-a făcut o poză cu care s-a mândrit pe o reţea de socializare.

"Liliac in miez de iarna :) imi aminteste de «Accidentul» lui Mihail Sebastian", a scris prezentatoarea emisiunii "Acces direct" pe o reţea de socializare.

Unii dintre fanii vedetei nu au înţeles legătura dintre opera literară şi liliac şi au întrebat-o pe vedetă. Deocamdată, aceasta nu a dat o explicaţie.

"Ce legatura are asta, Simona?", "Sa iti aminteasca de momentul frumos cand o vei cunoaste pe frumoasa voastra fata", "Superb!! Acum in plina iarnă să vezi liliac alb inflorit!!!😘" sunt doar trei dintre comentariile lăsate de fanii vedetei

VIDEO / Simona Gherghe şi-a întâmpinat primii invitaţi într-un mod inedit! Ce a făcut vedeta pentru fiica Oanei Roman

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. În decembrie 2016, vedeta a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă în prima parte a lunii iunie.
D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro