Instanţa a decis! Ce pedepse s-au primit în dosarul "Prostituţie de lux"

foto: facebook

Instanţa a decis! Diana Gureşoaie, cunoscută drept Strâmba lui Dodel, şi celelalte fete implicate în dosarul "Postituţie de lux" şi-au aflat soarta. Una dintre fete a fost condamnată la 1 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pedeapsă care i-a fost înlocuită cu executarea muncii în folosul comunităţii.

Diana Gureşoaie şi celelalte fete implicate în dosarul "Prostituţie de lux" şi-au aflat soarta. Magistraţii au decis ca Strâmba lui Dodel şi Dumitru Mirela Alexandra să fie judecate într-un alt dosar, în timp ce Despina Lavinia Mariana a fost condamnată la 1 an şi 4 luni de închisoare cu executare, pedeapsă ce i-a fost înlocuită cu muncă în folosul comunităţii

"Disjunge cauza privind pe inculpatele Dumitru Mirela Alexandra şi Gureşoaie Diana şi dispune formarea unui nou dosar. În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.pr pena raportat la art.213 alin.1 C.pen condamnă pe inculpata Despina Lavinia Mariana la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism( perioada august-sepetmbrie 2013). În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen. În baza art. 93 alin. (1) C. pen. obligă inculpata ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa , la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin. (2) lit. b) C. pen. impune inculpatei să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate", se arată în motivarea deciziei instanţei.

Decizia magistraţilor nu este definitivă, ea putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Showbizul monden a sărit în aer ieri

Ofiţerii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5  au audiat, în luna februarie a acestui an, pe bandă rulantă zeci de tinere într-un dosar pe prostituţie şi proxenetism. Dacă unele dintre ele au avut doar calitate de martor, altele sunt acuzate că au întreţinut relaţii sexuale pe bani cu oameni potenţi financiar, care scoteau din buzunare chiar şi 2.000 de euro  pentru o partidă de amor, dar şi că au plasat în patul acestora alte fete. După câteva ore de audieri, oamenii legii au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pentru câteva tinere.

 
 

Citeşte şi:

Martor, proxenet sau prostituată? Ce spune Poliţia despre Crudu, Biţă, Pamfile, Traşcă şi Tonu!

Irinel Columbeanu, despre dosarul "Prostituţie în showbiz": "Dacă sunt pe acea listă e o problemă minoră"

Lista completă a vedetelor reţinute în dosarul "Prostituţie în showbiz"

De ce a fost luată Daniela Crudu cu duba Poliţiei de acasă!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro