Insula Iubirii. Ofticată de alegerea lui Andy, Denisa a fost în pragul unei crize de plâns! "Vrei acasă?"

Insula Iubirii. Ofticată de alegerea lui Andy, Denisa a fost în pragul unei crize de plâns! "Vrei acasă?" © Captură video

Înainte de plecarea în "Red District", concurenta Geanina şi ispita Andy au petrecut timpul îmbrăţişaţi, lăsând vizibil pentru toată lumea faptul că între ei s-a legat mai mult decât o simplă prietenie. Nu toţi s-au bucurat de apropierea celor doi!

Au fost momente grele de digerat pentru concurenta Denisa, cea care s-a aflat într-o luptă tăioasă, cu "prietena sa", Geanina, pentru a-i cuceri inima lui Andy. Alegerea bărbatului de a fi cu Denisa i-a dovedit faptul că pierdut, iar acest lucru a împins-o în pragul unei crize de plâns, reuşind cu greu să se stăpânească.

Cea care a consolat-o, culmea, a fost chiar Geanina: "De ce îţi vine să plângi? Vrei acasă?". Pariem că Geanina chiar nu ştia motivul pentru care Denisei îi stăteau lacrimile în barbă. Ca să nu mai existe contact vizual între cele două, Andy s-a asigurat că, la plecarea în "Red District", cele două să vor urca în dubiţe diferite.

 

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro