VIDEO / Întâlnirea dintre Alex şi "Burlăciţa" s-a încheiat urât! Concurentul i-s spus cuvinte dure: "Chiar te laşi călcată în picioare?"

În urma apropierii de Alex, "Burlăciţa" ar fi vrut să îi ofere trandafirul salvator, dar întâlnirea dintre cei doi a avut un final neaşteptat.


La început, lucrurile au mers excelent între Daniela şi Alex. S-au sărutat, şi-au şoptit vorbe dulci la ureche, dar o replică aruncată în momentul nepotrivit a stricat totul.

"Vreau să te impui în faţa băieţilor. Nu ai şi tu un orgoliu de femeie? Chiar te laşi călcată în picioare?", a spus Alex, spre surprinderea vedetei.

Uluită, Daniela pur şi simplu a rămas cu gura căscată. "Regret că o întâlnire care a decurs atât de bine până acum se termină cu un sentiment neplăcut. Simt că am avut un trandafir de oferit, că Alex îl merita, dar spre final şi-a ratat şansa", a declarat Daniela.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Daniela Crudu a eliminat un alt concurent! Drumul spre inima "Burlăciţei" a unui concuret s-a oprit

VIDEO / Unul dintre principalii favoriţi la inima "Burlăciţei" a fost eliminat din concurs! Ce cadou de adio a ales Suhaib pentru Daniela


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro