Întâlnire surpriză! DeeDee, de la "Insula iubirii", faţă în faţă cu părinții. Discuţii aprinse în Thailanda

+2 click pentru
galerie

Robert şi Diana de la Insula Iubirii © Antena 1

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island - Insula iubirii” se apropie de final duminică, 13 august, la Antena 1, de la ora 20:00. Un final așteptat, poate intuit sau poate plin de surprize, inclusiv pentru concurenții care au ales să își testeze fidelitatea și încrederea în partener și în relație, în Thailanda.

„Insula iubirii” a scos din nou la iveală nu numai slăbiciuni, dar și secrete bine ascunse, s-a transformat în oglinda în care concurenții au văzut reflectate comportamentele lor și ale celor alături de care au ales să parcurgă acest drum, confruntându-se cu propriile decizii, cu adevăruri și cu nevoia de asumare.

Ultimul episod al emisiunii, în care telespectatorii Antena 1 vor vedea și cele 24 ore petrecute de cuplurile reunite, dar și schimbările din relațiile lor odată ajunși acasă, va mai aduce o surpriză pentru fanii emisiunii.

Invitați special în Thailanda pentru a-i face o surpriză lui DeeDee, aflată în recuperare după operația la picior, dar și pentru a discuta despre accident și consecințele comportamentului și alegerilor ei, părinții concurentei vor sta de vorbă cu Radu Vâlcan la ceremonia focului. Înainte ca fiica lor și Robert să li se alăture, ei vor povesti despre copilăria lui DeeDee, despre cum a crescut, dar și despre impulsivitatea ei pe „Insula iubirii” și relația cu Robert, despre care amândoi spun că și în țară este cu „suișuri și coborâșuri”, adăugând cât de mult îl apreciază pe iubitul fiicei lor. Însă, acest moment al emisiunii le va aduce părinților informații pe care nu le știau întru totul despre copilul lor, iar întâlnirea celor patru va fi foarte intensă, mai ales că vor vedea împreună imagini cu evenimentele ai căror protagoniști au fost DeeDee și Robert, fiecare pe insula lui.

Cum va reacționa concurenta, ce vor spune mama și tatăl ei, Robert, dar și care vor fi reacțiile lui Radu, telespectatorii vor descoperi în ultimul episod, duminică, de la ora 20:00 la Antena 1.

Poveștile „Insulei iubirii” nu se termină aici, iar pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon au început deja. Cei care doresc să se înscrie la casting, fie în rol de ispită, fie de concurent/ă, o pot face pe http://casting.a1.ro/

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro