Înțelegere între cumnatul și iubitul Denisei! Ce se va întâmpla cu o parte a averii

+6 click pentru
galerie

De curând, problema averii Denisei Răducu a fost tranșată între membrii familiei vedetei care, din păcate, acum trei săptămâni, s-a stins din viață. Cu toate acestea, pare-se, sora Denisei nu va rămâne cu toate bunurile acesteia.

Mai exact, ne-au precizat surse apropiate familiei, se pare că Florian și Adelina, cei care vor fi principalii beneficiari ai bunurilor Denisei, au luat o decizie care spune totul despre ce se petrece între ei și iubitul vedetei. mai exact, ei au hotărât ca mașina Denisei să ajungă înapoi la Florin, iubitul artistei, acesta fiind, momentan, decis să rămână în România. ”El i-a cumpărat Denisei, oricum, mașina. Sora Denisei, chiar dacă este cea care a rămas cu toate bunurile, a vrut să îi lase mașina pentru că el a cumparat-o oricum, iar acum, în România, nu are nicio mașină pentru a se plimba pe unde are treabă. Așa că după ce a vorbit cu soțul ei, l-au anunțat pe Florin. El s-a bucurat, a rămas impresionat de gest, mai ales că e o mașină scumpă. Dar ei i-au zis că au mașină în Spania, iar el s-ar bucura mai mult de ea decât ei”, ne-a spus un apropiat de-al familiei.

Problemele cu moștenirea Denisei, rezolvate cu greu

Până la urmă, toți cei care aveau pretenții asupra celor rămase după ce artista s-a stins din viață au cedat în fața ultimei dorințe a acesteia. Și anume, ca tot ce are să îi rămână surorii ei. Motivul, ne-a explicat sursa citată a fost legat de faptul că, deși și alte rude au emis pretenții, într-un final, cumnatul artistei, calm, le-a explicat că ar fi normal ca măcar ultima dorință a vedetei să fie ascultată și le-a spus, verde-n față, că el, sau sora cântăreței, nu are de gând să se judece cu nimeni și că, dacă ceilalți vor putea dormi liniștiți, să confiște cele lăsate.
”Și-au dat seama, într-un final, că ar fi păcat să lupte pentru lucrurile pe care Denisa voia să le lase surorii și nepoților ei. Au acceptat să facă succesiunea cât mai repede și totul se va duce la sora ei, așa cum, în repetate rânduri, a și anunțat că își dorește”, ne-a spus un apropiat.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro