Intervenție de URGENȚĂ în SCANDALUL dintre tatăl și iubitul Denisei! Ce s-a întâmplat și cum au fost puși, amândoi, la colț

+6 click pentru
galerie

De curând, un nou scandal a zguduit casa Denisei Răducu. Și, dacă până acum, protagoniștii erau rudele cântăreței, de această dată tatăl vedetei a fost la un pas să se încaiere cu iubitul acesteia, iar pentru a-i liniști a fost nevoie de intervenția de urgență a cumnatului manelistei.

Mai exact, de ceva vreme, tatăl Denisei Răducu şi iubitul acesteia, bărbatul cu care solista a avut o relaţie de 2 ani, se ceartă şi nu suportă nici să se mai vadă. Tatăl artistei, Emilian Răducu, i-ar fi cerut fiicei sale din străinătate să-l ajute pentru a reuşi să-l alunge pe iubitul Densei din apartamenul acesteia, situat în Bucureşti, deranjat până peste măsură că acesta s-a ”înstăpânit” pe casa cântăreței. Mai mult, spun sursele noastre, Emilian i-ar fi reproșat acestuia că în loc să meargă la el acasă, în Spania, preferă să stea la București și să se bucure de lucrurile Denisei.
Evident, din acest motiv, între Emilian și Florin s-au schimbat cuvinte care ar putea face și un birjar să roșească, iar singurul motiv pentru care au reușit să evite o confruntare fizică a fost legat de faptul că, la momentul oportun, Florian, cumnatul cântăreței, a avut inspirația de a media conflictul. Mai exact, le-a cerut amândurora să se liniștească. Și, îl plus, i-a cerut iubitului Denisei să nu se mai ducă în apartamentul cântăreței, să predea cheile și de la casă, și de la mașină. Apoi, pentru a se asigura că nu vor mai fi discuții, i-a cerut socrului său să înțeleagă, odată pentru totdeauna că doar Adelina și cu el pot decide ce se întâmplă cu casa din București în care și-a trăit ultimele clipe de viață Denisa, lucru care, așa cum era de așteptat, nu i-a prea convenit lui Emilian Răducu. Doar că, mulțumit că fostul iubit al fiicei sale nu va mai călca pe acolo, s-a liniștit.
Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Florian este decis să se întoarcă, pentru o perioadă, în România, pentru a se asigura că toate lucrurile sunt în regulă, că nu va mai putea nimeni, fără acordul lui, să locuiască în casa Denisei și, mai mult decât atât, îi va tempera pe toți cei din familie, cu toții orgolioși și, evident, supărați de cele întâmplate acum patru luni și, cel mai important, cu toții suspectându-se reciproc că nu au făcut destul pentru a-i salva viața cântăreței.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro