VIDEO / Interviu exclusiv! Oana Roman, cu ochii în lacrimi, spune totul despre despărţirea de Marius Elisei

+4 click pentru
galerie

Sursă foto: Captură Antena Play

Oana Roman face primele declaraţii legate de divorţul său de Marius Elisei. A tăcut până acum însă nu s-a mai putut abţine şi clarifică tot ce se petrece între ea şi soţul său.

După 5 ani,Oana Roman și Dan Capatos au stat față în față! În exclusivitate pentru XNS, Oana Roman a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de Marius Elisei, tatăl fetiței sale.

"Noi nu mai dormim împreună!" a spus Oana Roman într-un interviu,  în exlusivitate, la "Xtra Night Show".

"Am ales să iau o poziţie publică deşi nu mi-am dorit acest lucru. Spuneam că nu voi comenta sperând că noi să lămurim acest lucru. Eu sunt un om care se ţine de cuvânt. Nu vreau să mai bat câmpii în emisiuni. Am tăcut, dar lucrurile s-au inflamat din ce în ce mai mult. Oamenii s-au dat cu părerea fără să ştie absolut nimic. Am simţit nevoia să fac nişte precizări publice.

E un lucru care m-a surprins şi pe mine. Noi am mai avut momente dificile. Noi am mai avut discuţii care nu mi s-au părut aşa importante. Eu nu cred că relaţia s-a terminat! Noi am mai avut în ultima vreme certuri, dar toate familiile au certuri. Nu există familia perfectă." a  spus Oana.

"Au fost motive pentru că am trecut prin perioade înfiorător de grele. În momentul în care te lupţi cu moartea este foarte greu mai ales când ai un copil mic. Marius, omul asta a fost lângă mine în fiecare minut şi secundă. Omul ăsta m-a spălat, m-a văzut în niște situații...  A renunțat la tot pentru mine. El şi cu Catinca au fost lângă mine. Când eu eram să mor, ei erau lângă mine. Și îmi asum asta când o spun", a mai declarat aceasta.

"Discuţiile nu au pornit de la femei sau altceva. Ceea ce nu înţelege Marius este faptul că făcând cearta noastră publică ne face rău mie şi fetiţei. Nu este prima oară când aveam această discuţie. Pe el l-a luat valul, s-a enervat foarte rău. S-a mai întâmplat o dată. A greşit şi  vreau să-şi asume asta."  au fost cuvintele Oanei despre relaţia sa cu Marius.

Oana Roman încă locuieşte sub acelaşi acoperiş cu Marius. Nu s-au despărţit.

"El nu a plecat de acasă şi stăm împreună. Eu i-am explicat că trebuie să îşi ceară scuze pentru ce a făcut. A realizat că a exagerat şi nu trebuia să se apuce să scrie pe Facebook. El este copleşit de ce se întâmplă şi mai ales să fie soţul Oanei Roman mai mult decât Marius Elisei. Eu îl iubesc pe acest bărbat. Motivul rupturii noastre este că există această presiune a numelui meu şi încă un motiv pe care nu îl vreau să îl spun. Este mai important acesta. Şi am mai vrut să renunţ din cauza asta. Poate fi schimbat cu determinare, dar trebuie să îşi dorească cu adevărat." a mai declarat Oana Roman, cu ochii în lacrimi. 

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro