Interzis domnişoarelor sub 18 ani! Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a arătat ce ascunde în pantaloni

foto: facebook

Interzis domnişoarelor sub 18 ani! Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a uitat să-şi pună chiloţi şi şortul l-a trădat, lăsându-i la vedere "dotările".

Când Moş Ene vine pe la gene, gesturile atent controlate şi strategiile dispar, scoţând la vedere şi cele mai intime aspecte ale concurenţilor înscrişi în competiţia "Mireasă pentru fiul meu".

Unul dintre băieţi a comis-o! A vrut să se simtă lejer, aşa că a omis să-şi pună lenjerie intimă pe sub şort, lăsându-se descoperit şi oferind o privire de ansamblu către "bijuteriile" pantaloni. Îl recunoşti?

(foto: facebook)

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Pe Antena Play se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

Citeşte şi

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro