Întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor ”Mireasă pentru fiul meu”: Nicu și Florentina formează un cuplu?

Nicu și Florentina / foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Florentina a format pentru câteva ore un cuplu cu Tudor, însă și-a dat seama forate repede că nu îl place prea mult, așa că au rămas buni prieteni.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. După plecarea de la ”Mireasă pentru fiul meu”, fosta concurentă a păstrat legătura cu ceilalți concurenți, iar acum câteva ore, fanii ei au fost puși pe jar.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Nicu, cel care a mărturisit că îi place foarte mult de Florentina, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care a tăguit-o și pe Florentina, iar fanii imediat l-au întrebat dacă sunt împreună.

Acesta nu a dorit să comenteze, însă fanii le-au dorit să formeze un cuplu:

”V-ar sta bine împreună, doi copii cuminți și frumoși foc”, i-au scris fanii lui Nicu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Fostul concurent a fost unul dintre cei mai controversați participanți ai emisiunii matrimoniale și încă din prima zi au planat asupra lui speculațiile că ar fi gay, deși a negat încă de la început.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro